Obirgebe canım günlük yarım litre süt içerdim. Bazen dayanamayıp 1 litreyi bulduğu da oldu ama haftalık 3 litre net bitiryorduk.Hem seviyorum hem tok tutuyor kilo almıyorum hemde sağlıklı diye. Bebişin kilo artışı çok gitmesin diye şimdi durdurdum. Aklında olsun köyden süt getirip satan felan varsa her hafta onu pişirip günlük tüketmeye çalış. Yumurta peynir bende çok tüketmem yemekte çok yiyen biri değilim ama sütün faydası çok oldu süt ayran yoğurt.

immos büyük kızımda da aynısını yaşadık 32 de kilo alımı durdu bi ayda çok çok az kilomaldm zaten 8 aylık dogdu ama onun iyiydi kilosu birde ileri haftada durmuştu kilo alımı 🥺

MDeniz42 bugün süt aldm bnde canım midem yanıyor diye soguk içiyordm. Dr süt ve süt ürünlerni arttır diyince daha fazla içeceğim arrk inş faydası olur

Canım ben kaşar yedim
        Süt ürünlerini çok tükettim
        Meyve de çok faydalı
        Soda kaju bu tarz şeyler tüket bence

Obirgebe hiç strese sokmayın kendinizi süt ürünleri dondurma kaşar tüketin ve o dediğim innate omega takviyesi hem beyin gelişimi için hem beden gelişimi için çok etkili şuanda 2. Gebeliğim ve yine kullanıyorum

immos yarn hemen bakacagım canm çok teşekkür ederim

Obirgebe bunda da siz beslendikçe o da kilo alır inşallah bazen yapısal olarak küçüklük olabiliyomuş diğerleri hastalarına göre normal doğmuşlar korkulacak bi durum yok inşallah 🙃

Obirgebe insallah ama eğer kilo alamasada stres yapma önemli olan haftasını tamamlaması ki bebekler son haftalar kilo almaya baslıyor genelde

Sevk123 inş canm bnm yüzümdne oldu demek istmeiyorm bn elimden geleni yapayım olmuyorsada yapacak yok olacagı böyleymiş derim 🤷🏼‍♀️☺️

Obirgebe inşallah canım özellikle inek sütünü sağıp getiren güvenilir birilerini bulursan çok güzel olur. Benim sütçüm hafta bir muhakkak sağıp getirir olduğun şehirde böyle birileri varsa market sütünden daha etkili olacaktır