Obirgebe Kızlar sat a göre 31 im ama hep başından beri hep bir hafta geri çıkıyordu. Geç döllenme olmuştur dedim hep ama son zamanlarda 28 de kontrole gittiğimde bebeğim 1300 dü sancılarım çıktı bi hafta sonra tekrar gittim yine 1300 bugün tekrar kontrole gittim 1400 sadece 100 gr almş ve bu çok az yani 31 değilde 30 haftalık olarak düşünün doktor sürekli kontrol edeceğiz dedi protein ağırlıklı beslen dedi ama çok canım sıkıldı açıkçası pek düzenli yemek yiyem birisi değildim hatta aç geziyordum diyebilirim🥺 erken dogum tehlikemde var doktorunuzun söylediği kesin denenmiş önerler var mı şu kilo aldırır dediğinz 🥺 biliyorum bebeğe giden damarlarla alakalı bir durum ama yinede işte anne yüreği çok minik 🥺🥺
Motherandbaby Obirgebe Benim erken doğum riskim var. Doktorum incir ve süt önerdi ben de tüketiyorum bakalım işe yarayacak mı.
Sevk123 Obirgebe muz kivi çiğ kaju ev yoğurdu karpuz kaşar peyniri tahin pekmez bide yeşil mercimek cok kilo aldırıyor
immos Obirgebe ilk gebeliğimde bende de aynı durum oldu bebeğimin kilo alımı durmuştu doktorum innate omega 3 verdi bol bol dondurma ve kaşar ye dedi gerçekten çok fark oldu bir sonraki kontrolümde
Sevk123 Obirgebe insallah ama eğer kilo alamasada stres yapma önemli olan haftasını tamamlaması ki bebekler son haftalar kilo almaya baslıyor genelde
ozlem_d Ben çok peynir, kaşar, tahin-pekmez, muz yedim. Ama endişelenecek kadar küçük gelmedi bana. Doktorum bana beslenme listesi vermedi hiç senden alacağını alacak zaten dedi. Gnetik de olabilir bu arada paniklemeyin bence
Obirgebe ozlem_d aslında çok çok büyük bi fark yok ama çok az kilo alımı var eğer böyle devam ederse 2 kiloyu göremeyiz gibi geliyor 🥺 yani yiyip içmeyle be kadar olur bilemiyorum ama yinede bn yaptım diye içimde kalmaz
hukukcuanne_06 Neden aç geziyorsunuz ki :( ayrıca nasıl dayanabiliyosunuz açlığınıza? Bu benim gebelikte diyetisyenin verdiği liste, tabi ben biraz tatlı ve meyveyi buraya uymadığım için bi ara fazla kilo aldım ama şimdi dikkat ediyorum bebeğimin gelişimi de iyi gidiyo şükür.
Obirgebe hukukcuanne_06 bundan snra dikkat etmeye çalışacağım kendimde çok az kilo aldm ilk kızlarımda birinde 22 diğerinde 18 kilo almıştm şimdi ise sadece 5 kilo aldm 🙄
hukukcuanne_06 Obirgebe ben de doymuyorum sürekli yemek isteğim var :( herkesin farklı oluyo tabi hamileliği ama yavrunuz için planlı beslenmeye çalışın ceviz kaşar peyniri muz mutlaka yiyin
hukukcuanne_06 Obirgebe kendinizin az kilo alması iyi bi şey zaten 34.hafta sonrası iyice kilo alınıyormuş o zamana kadar gayet iyi kilonuz benim hamilelik başlangıcına göre 3 şu an ama bulantılarda verip de aldıklarımı sayarsam 7almışım. 32haftalığım ben de
Obirgebe hukukcuanne_06 artk zorlada olsa birşekilde yiyeceğim tek hayatta yemek yiyemiyorum yemeye yemeyede midemi küçültmüşüm sanırım yesemde çok az bi şeyle doyuyorm sık sık yemeye çalışacağım
Obirgebe immos banada protein ağırlıklı beslen ve bol su dedi bakalm ama senn dediklerinide deneyeceğim canım çok sağol
Obirgebe immos büyük kızımda da aynısını yaşadık 32 de kilo alımı durdu bi ayda çok çok az kilomaldm zaten 8 aylık dogdu ama onun iyiydi kilosu birde ileri haftada durmuştu kilo alımı 🥺