Melez4453 7 haftalık şuan. Midem de acı su kaynıyor sanki sadece ekmek yersem geçiyor. Su içemiyorum hali ile kilo aldım iki haftada. Bu bulantı geçsin artık geçsin mahvoldum.
Sedaknr Melez4453 bende 8 haftalık oldum. Aynı durumdayım. 2 kere ilaç değiştirdim ama işe yaramadı bizim bebişler yaramaz biraz annesi 😂
Melikeylina Ayaklarımdaki ödem 😔 dışarı çıkmak bile istemiyorum her gören çok şişmişsin diyor bu duruma çok üzülüyorum
semirra Ark benimde burnum tikalo ama onun sebebi deniz nemli ortam olmasin yer degistirdim nemli ortamda burun tikaniyor gebelikle ilgisi olduguni sanmam
Izm123 Ark Bu hamileliğimde çok şükür burun tıkanıklığım yok ama midem çok fena yanıyor. Gece yatarken sürekli ağzıma kusma isteği geliyor asit gibi yatamıyoruz doğru düzgün
Baliminannesii Ark 7 aylık oldum hala bitmeyen kusma ve bulantılar doğuma kusurak gidecem sanırım 🤦♀️ama olsun oğlusum sağlıklı olsun hayırlıysa kucağıma alayım gerisi önemli değil 😍😀
S3lin8767 24+5 Bacak arası muhtemelen çatı kemiğidir çözemedim acayip acıyor yatakta sağa sola dönerken eğilip kalkarken zorluyor varmı bu haftalarda aynı sıkıntıyı yaşayan ?
Esmoservos S3lin8767 bendede ayni sikinti var ya cok zorluyo donerken yatarken kalkarken benim 3 uncu hamilelligim ya sizin
Gamzeeeelim 28+4 günlüğüz bacaklarım kırık gibi ağrıyor belim kopuyor migdem bulanıyor ne yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabiliirmi
Yavruhamsi Ark aynı durumdayım Mayıs ayından beri burun tıkanıklığı ile uğraşıyorum 24 haftalığım daha önümde uzun yol var inşallah doğumla birlikte rahat nefes alırız🌸
Mslm Ark 2-3 cü aydan beri tuvalet sıkıntısı beni bıktırdı 15 dk bir bile çişim geliyor bazen şu an 19 haftalık aynı şekil devam
Semra41 Ark ben 30+1 deyım araba yolculukları 1 saatlık mesafe bıle benı bıtıyor bebek aşırı hareketleniyor karnım tas kesılıyor acayıp bel agrısı yapıyor😞
Betus32 MHY ya bende aynıyım 1 haftadır Ayaklarım acayip şişiyor eşim masaj yapıyor hep yüksekte tutuyorum ayarında yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Birde bugün birden bel ve bacak arasında ağrım oldu acayip oldum 😥😥
Yagmur2712 Melek_aysima enfeksiyon kapmış olabilirsin doktora git tahlil yaptır lütfen. Sorun yaşama sonra.
Betus32 minikturtam1 korkutmak istemem tabi ama. Şu an hamilileğin balayı zamanları ☺️ 35.hafyadan selam olsun 😥