Xxz Ark 32 haftadayim. Sırt ağrısı çok zorladı skolyozdan dolayı. Ve doğana kadar da o zorlaycaak galiba
Ark Sehrbnon122 benim hamileligimde eskisi gibi hatta daha az iştahım ama hızlı kilo aldım anlamdım nasil oldu🙏
GulizarY miracefemom7 bende yarın rabbimin izniyle 12 haftalık olacam kalçamın sol tarafı çok ağrıyor sizde de oluyor mu
ebrum1 GulizarY Ay o bendede var yürürken belimi eğince de oluyor doktora gidecektim bende hamilelikle alakalı değildir die düşünmüştüm sizdede olması bi nevi sevindirdi normal heralde
Merve0092 minikturtam1 ilk 3 ay bulantı iştahsızlık peşine korona sonrasında burun tıkanıklığı nefes darlığı tam şimdi iyim derken 6. Ayda apandist uyku düzensizliği karın ağrısı ev temizliği yemek yapma işe gitmek istememe hangi birini sayım bacım😅
melikenehir Ark mide bulantisi😔 sabahtan akşama kdr bulanıyor insanlıktan çıktım artık bulantim olmasa başka sıkıntım yok bu şekilde hiç bir şeyden zevk almıyorum
Merve_balaban123 minikturtam1 inşallah böyle devam eder canım ne güzel bende 8 aylık oldum aynı sekildeydim çalıştım bile ful ama artık hem mide yanmam hemde sıcaktan okadar çok bunalıyorum ki benimde 6 Ayimdan sonra başladı hersey sadece sıcak mahvetti beni başka da bir şikayet im yok ufak mide yanmalari oluyor arada
Pinpirikanne Ark sık idrara cikma ve kaburga ağrısı mahfediyor beni 32 haftadaym yine de saglikli iyi olsunlarda az kaldi zten Allah izin verirse 🙏🤲🏼
zumradmr_11 33+2 😊 hamileligin ilk aylarinda burun tıkanıklığı yasamistim ama eziyet gibi birseydi gercekten 1 2 ay boyunca burnum hic acilmamisti 🙈😂 suan bir sıkıntımız yok cok sukur haftaya dogum tarihi alicaz insalah 🤲
Ebrarabla_06 Ark beş aylık hamileyim halen bulantı kusma devam ediyor aynı şekilde üstüne üstlük bir de mide yanması eklendi bunlar çok zorluyor beni
Nesli- Hafizehanim61 bu durum ciddi bir durum biliyorsunuz demi değerleriniz yüksekse eğer erken doğum ola biliyor aynı durum bende de var ilaçla kaşıntıyı ve değerimi düzenledim şükür
Halideoltn Uykusuzluk sağolsun peşimi bırakmıyor onun dışında eğilip kalkmak da zorlanıyorum 38+1 olduk Allah’ın izniyle sağ salim kucağımıza alalım hanımlar
Nesli- Ben şuan 26+3 oldum ve en çok zorlandığım şey grip şuan öksürük var ve ağrılarım var ilaçta kullanamıyorum bunu yaşayan var mı nasıl atlata bilirim acaba
miroski_22 Ark 33+1 haftaligiz bizde ilk 3 ay bulantılar çok zorladı beni 7 kilo verdirdi bana hatta şu son zamanlarda sicaklar mahvetti beni ateş basıyor resmen 😰