minik_koala_ve_annesi Ark en basindan beridir bel agrisi 6 aylik olduk hâlâ yuruyemiyorum yatakta donemiyorum. Bacagimi bile kendime cekemiyorum agri girince belim kitlenip kaliyor sanki bicak sokuyorlar 😬😬😒dayanilmaz agrilardayim maalesef
Betus32 Lylaars bugün bende hiç iyi değilim bel ağrısından ve bacaklarımın arasındaki ağrıdan ne yapsam kurtulamıyorum uyku haram oldu
Hakanbuse Ark ilk 3 ay bulantı zorlamıştı simdi 38 haftalık olduk yalanci sancilar zorluyo 2 gecedir 1 saat bile uyuyamadim gunduzleri de gozumu kiripmadim
Ark Sehrbnon122 benim hamileligimde eskisi gibi hatta daha az iştahım ama hızlı kilo aldım anlamdım nasil oldu🙏
Sehrbnon122 Ark bende suan 18 haftalık oldum ikizlere hamileyim ve mide bulantım hafiften azaldı iştahım açıldı birazcık
Ark Goncaelfida46 var canim bugün denemeye başladım çok işe yaradı Breathe right bandı nasıl aklıma gelmez diye söyleniyorum arkadaşım söyledi aldım hemen
Ark menbesrun şiskinligin erken başlamış umarım geçer burun için Breathe right bandı kullan bende yeni başladım işe yaradı çok çektim boşa çekmişim
Ark Ecrin41 Breathe right bandı bugün denemeye başladım sende dene daha bebisler gelmeden uykusuz geceler başladı
Mine44 Ark Maalesef 😔 inşallah siz daha dinc kalirsnz diyorm ya bu haftaya kadar gayet iyiydim her işimi kendim yapardm ama bu saaten sonra hiç gücüm yok . Tabi sıcaklarda çok etkiliyor
mira10_11 Ark 38+2 deyim ve 2 haftadır parmak uyuşmasından artık şiddetli ağrı haline geçti uyku uyuyamıyorum 😬🥺