21 nisanda kürtaj olmuştum bebek oluşup kalmıştı gelişim olmamıştı 22 mayıs adet olup sonra yine hamile kalmıştım 4 temmuz. İlk kontrol de keseyi net olarak görmüştük 6+1 son adete göre usg ye göre 5+5 çıkmıştı bugün 2. Kontrolüm vardı 7 haftalık olmamız lazımdı 6+1 çıktı bebeği alttan bakarak zar zor var gibi dedi oluşmuş dedi kalp atışı yok 2 gün sonra tekrar gel dedi sanırım bu da olmadı neden olmuyor ki niye kalp atışı olmuyor erken desem doktor bebek yeni oluşmaya başlamış kalp atışı için erken haftaya gelin falan demedi hani direk 2 güne gelin bakalım dedi aşırı bulantım var dedim ilaç istersen Bi dahakine falan deyip eveleyip geveledi bildiğimiz sanki zaten ilerlemeyen gebelik gerek yok der gibi bende 2 gün dayanırım peki dedim moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama sanırım yine olmadı 😭😭😭 crl 2.93 mm çıktı
https://resimyukle.io/r/Ia8hJPRMoV
Sanırım kürtaj olucam yine 😭😭😭
Tekrarlayan bu tür gebelikleri normal kadın dogumcu takibinde yaptırmayın Perinatolog eşliğinde muayne olun çünkü belli ki bı sorun var tekrarlıyor ihmal etmeyin. Allah’tan ümit kesilmez hele iki gün olsun yoktan var eder siz sakin kalın 🙏🏻
Damlacaa perinatolog ilk defa duydum nereye gitmem lazım hangi bölüm acaba ilk defa duydum Allah razı olsun 😓😓
Happy-melek1997 başka bir doktora daha mı gitseniz acaba. Benimde normalde 7 haftalık falan olması gerekirken 5 haftalık çıkmıstı. Vajinal ile çok çok minik bir kese görmüştü doktor. Ben 2 hafta sonra gittim. 7. Haftada gittiğimde yine göremedi doktor. Başka bir doktora gitmiştim bu sefer devlette. Yine vajinal ile gördük bebeği ve kalp atışını. Normal ultrasonla baktığında bebekte kalp atışı da yok demişti 7. Haftamda
Happy-melek1997 kadın doğum doktorunuz yeşil alan açıyor size gittiğiniz zaman böyle durumlarda riskli gebeliklerde. O yeşil alan açınca da MHRS üzerinden o bölüme rahatça randevu alabiliyorsunuz
- Düzenlendi
Happy-melek1997 kalp atışı en erken 7 haftada oluyor canım umutsuzluga kapilma . gec döllenmedir
Deletedmom7373700 aynen bende böyle düşünüyorum ama doktor sanki hemen kalp atışı olması Lazım. Der gibi 2 güne gelin dedi desek yeni oluşmuş normal falan gibisine olmadı başka doktora gidicem zaten
Canım inşallah bir şeyi yoktur. İnşallah sağlıklıdır ama bence de perinoloji ile görüşmen lazım. (Riskli gebelik doktoru)
annesinin_beybisi inşallah öyledir yaa hepsi allahtan fakat aynı şeyi yaşamak kayar bana baya😓
Cherry95 olmadı öyle yapayım normal gelmedi bana bu durum çünküv😓
Happy-melek1997 geç döllenmedir belki. Benim öyleydi 7. Haftada gördük çok minik minik. Burda 9. Haftaya kadar duymayıp 9. Haftada duyanları da gördüm. İnşallah bişey yoktur. Geç döllenme olmustur
Happy-melek1997 yaşadığınız şehirin üniversite hastanesinden direkt olarak randevu alabilirsiniz. Doktorunuz sevk açarsa daha da kısa sürer. Doktorunuza tekrarlayan olumsuz gebelik yaşıyorum perinatoloji bölümüne sevk verir misiniz araştırilmasini istiyorum derseniz verecektir. Sende sakin kal lütfen stresten belkide atan bı kalbe zarar vereceksin Rabbimden ümit kesilmez sabır 🙏🏻🌸
- Düzenlendi
Happy-melek1997 enseyi karartmayın hemen daha 6+1 de çok zor duyulur 3 mm içinde kalp atışı. Arkadaşların dediği gibi perinatoloji uzmanına görünün bölüm olarak riskli gebelik uzmanı olarak geçerler ve sizin gibi kayıplı gebeliklerde daha efektif çalışırlar.
Ama şuan için nolur kendinizi yıpratmayın🙏🏼🙏🏼 salgıladığınız hormonlar onu etkileyebilir, 2 gün sonra doktorunuz sizi yönlendirir
Bu arada kese 25 mm’ye kadar beklenir🙂
Deletedmom7373700 inşallah öyledir zaten direk kürtaj derse geçen sefer gibi kabul ermivem başka doktora da giderim
Deletedmom7373700 benimki de sizinki gibi 1 hafta ileri adet tarihine gore bebk cok mucuk dedi doktor suan sata gore 9 haftalik oldu kalp atisini diymadim doktor bi hafta bekle dedi lekelenmede oldu muayneden sonra. Hic umidim yok bende bayramdan sonra perinatoljiye gidicem.
Kürtajdan sonra hemen hamilelik oneriliyormu bilmiyorum acaba bikac ay kendinize zaman mi tanisaydiniz birde tek bir doktora bağlı kalmayın yorumlardaki gibi riskli gebelik bölümüne gitmenize fayda var inşallah sıkıntı çıkmaz🙏
Damlacaa evet rabbim0den ümit kesilmez olabildiğince dinç olmaya calışıyoeum Allah büyüktür bilgilerin için çok sağol 🌺🌺🤲🤲🤲
Deletedmom727272 çok teşekkür ederim zaten hemen olumsuza kapılmak istemedim tabi ama bu şekilde dile detirse doktor da hani biraz daha olumlu bizim içinde iyi olur biraz bir bildikleri vardir illaki Allah büyüktür ne diyim dediğiniz bölüme giderim inşallah gerek kalmaz hayırlısı 🌺
Muya benim erken Bi kürtajı o yüzden gerek yok dedi doktor ruhen bedenen iyi. Hissettiğiniz de deneyin demişti zaten 1 kaç sefer değerlendirdik ummuyorduk acıkcası nasip