- Düzenlendi
Happy-melek1997 kalp atışı en erken 7 haftada oluyor canım umutsuzluga kapilma . gec döllenmedir
Happy-melek1997 kalp atışı en erken 7 haftada oluyor canım umutsuzluga kapilma . gec döllenmedir
Deletedmom7373700 aynen bende böyle düşünüyorum ama doktor sanki hemen kalp atışı olması Lazım. Der gibi 2 güne gelin dedi desek yeni oluşmuş normal falan gibisine olmadı başka doktora gidicem zaten
Canım inşallah bir şeyi yoktur. İnşallah sağlıklıdır ama bence de perinoloji ile görüşmen lazım. (Riskli gebelik doktoru)
annesinin_beybisi inşallah öyledir yaa hepsi allahtan fakat aynı şeyi yaşamak kayar bana baya😓
Cherry95 olmadı öyle yapayım normal gelmedi bana bu durum çünküv😓
Happy-melek1997 geç döllenmedir belki. Benim öyleydi 7. Haftada gördük çok minik minik. Burda 9. Haftaya kadar duymayıp 9. Haftada duyanları da gördüm. İnşallah bişey yoktur. Geç döllenme olmustur
Happy-melek1997 yaşadığınız şehirin üniversite hastanesinden direkt olarak randevu alabilirsiniz. Doktorunuz sevk açarsa daha da kısa sürer. Doktorunuza tekrarlayan olumsuz gebelik yaşıyorum perinatoloji bölümüne sevk verir misiniz araştırilmasini istiyorum derseniz verecektir. Sende sakin kal lütfen stresten belkide atan bı kalbe zarar vereceksin Rabbimden ümit kesilmez sabır 🙏🏻🌸
Happy-melek1997 enseyi karartmayın hemen daha 6+1 de çok zor duyulur 3 mm içinde kalp atışı. Arkadaşların dediği gibi perinatoloji uzmanına görünün bölüm olarak riskli gebelik uzmanı olarak geçerler ve sizin gibi kayıplı gebeliklerde daha efektif çalışırlar.
Ama şuan için nolur kendinizi yıpratmayın🙏🏼🙏🏼 salgıladığınız hormonlar onu etkileyebilir, 2 gün sonra doktorunuz sizi yönlendirir
Bu arada kese 25 mm’ye kadar beklenir🙂
Deletedmom7373700 inşallah öyledir zaten direk kürtaj derse geçen sefer gibi kabul ermivem başka doktora da giderim
Deletedmom7373700 benimki de sizinki gibi 1 hafta ileri adet tarihine gore bebk cok mucuk dedi doktor suan sata gore 9 haftalik oldu kalp atisini diymadim doktor bi hafta bekle dedi lekelenmede oldu muayneden sonra. Hic umidim yok bende bayramdan sonra perinatoljiye gidicem.
Kürtajdan sonra hemen hamilelik oneriliyormu bilmiyorum acaba bikac ay kendinize zaman mi tanisaydiniz birde tek bir doktora bağlı kalmayın yorumlardaki gibi riskli gebelik bölümüne gitmenize fayda var inşallah sıkıntı çıkmaz🙏
Damlacaa evet rabbim0den ümit kesilmez olabildiğince dinç olmaya calışıyoeum Allah büyüktür bilgilerin için çok sağol 🌺🌺🤲🤲🤲
Deletedmom727272 çok teşekkür ederim zaten hemen olumsuza kapılmak istemedim tabi ama bu şekilde dile detirse doktor da hani biraz daha olumlu bizim içinde iyi olur biraz bir bildikleri vardir illaki Allah büyüktür ne diyim dediğiniz bölüme giderim inşallah gerek kalmaz hayırlısı 🌺
Muya benim erken Bi kürtajı o yüzden gerek yok dedi doktor ruhen bedenen iyi. Hissettiğiniz de deneyin demişti zaten 1 kaç sefer değerlendirdik ummuyorduk acıkcası nasip
Happy-melek1997 Cevizlibağ da Ahmet Gül var öneririm muhakkak
Happy-melek1997 canım ben 9 haftalık hamileyim ilk gittigimden kan testi idrar testi pozitif çıktı karından baktı görmedi hiçbir şey keseyi göremiyorum dedi alttan baktı yeni gördü 4 gün sonra yine gel dedi karından bakicam dedi gittiğimde keseyide gördü bebeği de ama hiç içimi rahatlaticak şekilde konuşmadı bebeği gördükten 10 gün sonra gel dedi fakat o süreçte kanamam olduğu için tekrar gittim yani 6+2 de kalp atışını dinletti kalp atışını duyunca yeni olumlu konuşmaya başladı bu süreçte tabiki benimde günlerim geriye sarılıyordu doktor yunurtlamayla alakalı ne zaman yunurtlama gerçekleştiği belli olmadığı için ilk aylarda günler değişebiliyor dedi yani stres yapma kendine olumlu düşün benimde aynı senin gibi önceden bir kaybım vardı gelişmeyen bebek düşük yaptım kürtaj oldum ama çok şükür şuan hiçbir sıkıntı yok ne gelirse Allah’tan her zaman şükret Allah’ın izniyle bir şey olmaz olumlu düşün korkutma kendini
Happy-melek1997 onlara da hak veriyorum çünkü biz saf insani duygularla böyle konuşuyoruz ama onlar daha gerçekçi davranıp konuşmak zorunda, aksi durumda size umut verdi anlamı taşır, belki de önceki kayıplarınızdan ötürü de sadece dirayetli kalman için öyle konuşmuş olabilir.
İnşallah yerindedir ve yolculuğunuz şahane bir şekilde tamamlanır😊😊🎈
Geç döllenme olabilir ama bebek daha yeni oluşuyor olabilir erken karar vermeyin
Happy-melek1997 betana bakıldı mı bu iki gün içinde betanı takip ettir bakalım acilden giriş yap bugün ve iki gün sonra tekrar gidip geç döllenme olabilir arkadaşım da 9 haftalık duydu kalp atışını 3 hafta geç oluşmuş ona da dediler sen emin misin hamile olduğuna ne kadar çok ağlamıştı en son başka doktora gitti 2 hafta sonra çağırmış kalp atışını duydu.