sdymtl Çok teşekkür ederim 🙏
Ağızda Acı Tat
Minigim38 Demir değil de acı bir tat
Deletedmom8373 benım erkek bebeğimde oluyordu ılk aylar.kavun yerken bıle acımsı gelıyordu.sebebı ne bılmıyorm ama kızımda hıc olmadı ne başında ne sonunda.🤷🏼♀️
Rabia-22 Cinsiyeti önemli değil de yani onu merak etmiyorum da bu gebelik de şeker vs diyenler olmuştu ondan korktum
Deletedmom8373 ben yaptırmadm şeker yüklemesi.26haftalığız.ama yıyorm şekerli seyler herhangı bı tepkı vermedı vucudum.oncekı bebegımde de yoktu.tabı yaptrma demıom yanlş anlama.kendın bılırsn
Deletedmom8373 valla ben şu vitaminleri kullanmaya başladığımdan beri ağzımda tat denen bir şey kalmadı açıkçası sabah akşam ne zaman olursa olsun ağzımda kötü bir tat var 30+6dayım hala öyle
Rabia-22 Yok canım bende yiyorum yani eskiden yemezdim ama kalktığımda tatlı şeylere gidiyor elim dedim yükselir mi diye korktum
Verasmommm kuzum valla daha 10+6 yız henüz folik asit kullanıyorum sadece 😪
Deletedmom8373 ayy böyle metalik tat gibi mi 2. Hamileliğim de 28 haftalık hala çekiyorum 1. De çekmiştim bitmişti bu devam ediyor
Deletedmom8373 abartmazsan bısey olmaz ya ♥️🙈
Rabia-22 yok zaten fazla yiyince midem bulanıyor 😂
Deletedmom8373 folik asit de yapıyor canım meraklanma ama bulantı kusmalar da yapar
Ck5711 Şu şeker yüklemesi de bi yapılsa rahatlayacağım bizim ailede hep şeker var şuana kadar hiç şeker vs çıkmadı ama şu şeker yüklemesi beni geriyor
Ck5711 2 ay kadar sürmüştü benim