Semaan Deletedmom8373 oyuy oyy ben neler öektim o agız tadının değişmesinden ilk gebeliğimde yaşadım erkek oğlum oldu şimdi 3 yaşında şimdiki gebeliğimdede yaşadım oda erkek agzımda naneli sakızla geziyordum yada şekerle hamileliğin ilk haftalarında oluyor 16-17 gibi düzeliyor iğrenç bsey yaa sakız at agzına yine hafifletiyor canım
Because Deletedmom8373 benim ekşi tat oluyor .bişey yiyip içsemde geçmiyor 😪baya rahatsız edici bi durum .dişlerimi ve dilimi fırçalıyorum biraz geçiyor .neden oluyor bilmiyorum
Betultskrn Deletedmom8373 acı tat degilde Cok degisik bi tat war ne yersem yiyim gecmio midem bulanıo stn surekli istifra ediorum bu tat dha cok midemi bulandırıo
Minigim38 Demir tadı gibi oluyordu hamileliğimin başında sürekli şeker sakız şeyler yiyerek gecistiriyordum
sdymtl Balkon demiri yalamış gibi değil mi? İlk trimesterde oluyor berbat bir şey. Hormonlardanmış. Sonra geçiyor ama bir süre çektiriyor işte. Şeker ile alakalı değil, korkmayın.
Sehrbnon122 Deletedmom8373 ben 6 kilo verdim yemek yiyemiyordum gerçi hala canım bisey istemiyor ama yinede yiyorum tesekkür ederim hepimiz saglıkla kavuşalım büyütelim minnoşlarımızı
Rabia-22 Deletedmom8373 benım erkek bebeğimde oluyordu ılk aylar.kavun yerken bıle acımsı gelıyordu.sebebı ne bılmıyorm ama kızımda hıc olmadı ne başında ne sonunda.🤷🏼♀️
Deletedmom8373 Rabia-22 Cinsiyeti önemli değil de yani onu merak etmiyorum da bu gebelik de şeker vs diyenler olmuştu ondan korktum
Rabia-22 Deletedmom8373 ben yaptırmadm şeker yüklemesi.26haftalığız.ama yıyorm şekerli seyler herhangı bı tepkı vermedı vucudum.oncekı bebegımde de yoktu.tabı yaptrma demıom yanlş anlama.kendın bılırsn
Deletedmom8373 Rabia-22 Yok canım bende yiyorum yani eskiden yemezdim ama kalktığımda tatlı şeylere gidiyor elim dedim yükselir mi diye korktum
Verasmommm Deletedmom8373 valla ben şu vitaminleri kullanmaya başladığımdan beri ağzımda tat denen bir şey kalmadı açıkçası sabah akşam ne zaman olursa olsun ağzımda kötü bir tat var 30+6dayım hala öyle
Parafin Deletedmom8373 ayy böyle metalik tat gibi mi 2. Hamileliğim de 28 haftalık hala çekiyorum 1. De çekmiştim bitmişti bu devam ediyor
Deletedmom8373 Ck5711 Şu şeker yüklemesi de bi yapılsa rahatlayacağım bizim ailede hep şeker var şuana kadar hiç şeker vs çıkmadı ama şu şeker yüklemesi beni geriyor