20tugba AngeL- ben 10+6 dayım bugün gittim 11+4 cıktı baş popo ölçümü doktor cinsiyetini tahmin ediyorum ama söylemicem dedi video cekmiştik videoyu izlerken fark ettim erkek bence benimki (pipinin altındaki ikili organı gördüm çünkü bacakların arasından) 😆
whitemoon AngeL- 11.hafya da kız demişti hatta bak bu vajinası rahmi falan demişti 16 ya bi geldik ki erkek pipisini gösterdi net şekilde 😅
whitemoon AngeL- evet ama o kadar da emin konultu ki doktor yanii kız eşyası almıştım bir iki ama net 16yı beklemez lazımmış ders oldu hep derlerdi ben de inanmamıştım
AngeL- whitemoon bencede kuzum 16 kesin onun öncesi yanılınabilir ☺️ Olsun siz erken öğrenmişsiniz erkenden düşünsene bebek eşyaları alıp doğduktan sonra erkek olduğunu görseniz şok 😅
Ebbruc AngeL- vee tahminimiz yapıldı %80 olarak falan erkek 😂 buarada 11+3tü ama ölçümlere göre 12+1 çıktı
1erkekkannesiiii damlayldzz ben paylaşmıştım düz kafa erkek eğimli kız dediler ben de onların yalancısıyım 😂
1erkekkannesiiii AngeL- 12+4 bugün gittim kız gibi ama net değil dedi 😂 1 ay sonra net olurmuş Ağustos a kadar kim dayanacak 🥹🥹🥹
AngeL- 1erkekkannesiiii 3 ağustos a kadar bende dayancam kuzum beraber dayanırız artık😅 sana ne güzel tahmin yürütmüş bana yürütmedi bileeğğ😅