AngeL- 1erkekkannesiiii 3 ağustos a kadar bende dayancam kuzum beraber dayanırız artık😅 sana ne güzel tahmin yürütmüş bana yürütmedi bileeğğ😅
AngeL- Berelfgun doktorum dün bize de önerdi 6 bin tl gibi bişey dedi 99.9 kesin sonuç veriyor dedi ikili tarama %85 dedi ama ben sadece ikili tarama yaptırdım çok gerekli mi kuzum o yurt dışına giden
AngeL- 1erkekkannesiiii ben bide çikolata falan yiyip gitmedim bidakine çikolata yiyip gitcem hareket ederse görünür belki 😅
Berelfgun AngeL- yani tamamen tercihle alakalı bide şart değil eğer bütçenizi ayarlayabilirseniz daha kesine yakın sonuç cinsiyette belli oluyor hem 12.haftada kesin. Olarak kromozomdan bakıyolar çünkü Biz en başımdan beri hep nifty yaptıralım diye düşündüğümüz için yaptırdık
Ebbruc AngeL- kız ben bir sürü yedim çikolata, su içtim bi götünü dönüp ensesini göstermedi hep önünü döndü ayaklarını falan uzattı soytarı😂
Ebbruc AngeL- vee tahminimiz yapıldı %80 olarak falan erkek 😂 buarada 11+3tü ama ölçümlere göre 12+1 çıktı
Ebbruc AngeL- bilmiyorum çok hareketliydi ama bi ensesini göstermedi, en son yan yattım da öyle sırt üstü yattı sıpa işte 😂 doktor da usg nin başında karnımı öyle bi sarsıyor ki bizimkilerin içi gitti bebeğe bişey olur diye 😂
AngeL- Ebbruc rahatını bozmuşunuz miniğin 😅 doktor yılların tecrübelisi ama biz evhamlıyız ya bişey olcak diye 🥲😅
Ebbruc AngeL- ben zıplayacaktım neredeyse ya dönsün diye o kadar çok uğraştık ki ama annemle eşimin içi gitti tabi 😂😂