AngeL- Bilgeszr insan soramıyo erken diye yaa 😅 bende soramamıştım kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da illa öğreniriz allah nasip ederse ☺️
Bilgeszr https://imgyukle.com/i/VeJZWM Kızlar bi bakın miniğim e cok hareketli ydi ya dr ayaklarını gösterirken selam verdi bize hareketiyle 😂😂 Kız olsun erkek olsun hiç farketmez ama insan merak ediyor işte sizce kız mı erkek mi ikili taramada sorcam tutarsa tahminler yazarım buraya 🤗🤗12 haftayız Acılmadı asagı ekledim fotiyi
AngeL- Bilgeszr ben böyle çok anlamam cinsiyet işinden ama 😅 bilenler yardımcı olsun😊 maşallah miniğe 😊
Bilgeszr AngeL- aynen farketmez ya hele bugün o hareketleri görünce anladım ki hiçbir önemi yok cinsiyetin saglıklı olsun yeterli ama iki kızım var erkek olmasını daha çok istiyoruz birde oglumuz olsun diye ama tabiki de en hayırlısı neyse o nasip olsun 🥰🥰
AngeL- Ada9y 🧿 maşallah canım☺️ Bidahaki gidişimizde öğreniriz inşallah ya☺️ Bilen varsa eğer burda tahmin etsin ben hiç anlamıyorum ama bana nedense erkek gibi geldi☺️ Bu arada ojen ne güzel olmuş 😅
AngeL- Bilgeszr gerçekten sağlıklı olsunlar da gerisinin hiç ama hiç önemi yok allah bağışlasın 2 evladın varmış tabi gönlünüz istiyodur ama hayırlı evlat olsun hepsi bide sağlıklı olsunlar yeter kuzum ya ☺️
Ada9y AngeL- ay sağol Canım valla ne güzel arkadaş olduk seninle 😅 allah izin verirse cinsiyet partisi yapıcaz eşimle heyecanlanıyorum elbise felan bile aldım 😅☺️☺️
ardenmom AngeL- 11. haftada sadece tahminde bulundu. Buhafta 12+5 iz tekrar gideceğiz bakalım netleşecek mi:)