Gul47 11×3 te erkeğe benzettim ama emin değilim dedi doktorum 13×3 te ise kıza benzetti yine emin değilim dedi 15 gün sonra geldiğinde kesinleşir insaAllah dedi bakalim haftaya randevum var başına oyle gelen oldumu sonuç ne oldu acaba merak ediyorum😅
Annesininportakali53 AngeL- randevu bulamadım özelde fiyatlar uçuk 2 ay öncesi gibi degilki 2 ay öncesine kadar 300 e bile vardı şuan 700 den aşağı yok
AngeL- Annesininportakali53 evet çok haklısın bende devlette randevu alayım dedim doktorların boşluğu yok 🥲
Annesininportakali53 AngeL- doktor boşluğundan değil detayliya sıra yok herkes 12 haftalikken almış bende gidince randevular dolu hiç yok dediler ta ekime kadar bende o zamana 30 haftalik olcam bitmiş oluyor
AngeL- Bilgeszr insan soramıyo erken diye yaa 😅 bende soramamıştım kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da illa öğreniriz allah nasip ederse ☺️
Bilgeszr https://imgyukle.com/i/VeJZWM Kızlar bi bakın miniğim e cok hareketli ydi ya dr ayaklarını gösterirken selam verdi bize hareketiyle 😂😂 Kız olsun erkek olsun hiç farketmez ama insan merak ediyor işte sizce kız mı erkek mi ikili taramada sorcam tutarsa tahminler yazarım buraya 🤗🤗12 haftayız Acılmadı asagı ekledim fotiyi