Fulyag
[bilinmeyen] ben bizzat kitapta görmeme rağmen kutu kutu çatlak kremi bitirdim dediğiniz gibi tamamen vicdan meselesi 😁 kitap çok güzel ve açıklayıcı ay ay dönem dönem herşeyi yazıyor doğum sonrası bölüme henüz geçmedim ama kitap beni oldukça tatmin etti tavsiye ederim 😊
33NAZ
[bilinmeyen] annem hiç çatlamadı ben 4. Ayıma girmek üzereyim çatlamaya başladım, benden fazla su içen yoktur, her gün duş alıp ,sürekli olmasada yağlanan biriyim 😂
gonulcelen
Duyguynrky ya bnm de hiç kaşıntım olmuyor olsa da asla kaşımıyorum hemen yağ vs sürüyorum masaj yapıyorum gerçekten çatlağın belirtisi kaşıntı mı başka belirtileri var mı acaba 🙄
Duyguynrky
gonulcelen hiç bilmiyorum canım ama etrafımda çatlağı olanların söylediği tek şey deli gibi kaşındı dediler. Kaşımayın bol su için elinizden geleni yapın gerisi kısmet gerçekten ☺️
YamurmitKayhan
[bilinmeyen] bende korktum ufacık ufacıklardı ama baktım korkunun ecele faydası yok bebeğimin en büyük hatırası :) artık yapacak bişeyim yok :)
begumge
[bilinmeyen] siz elinizden geleni yapın çatlarsa çatlar yapacak bir şey yok. Ailemde hiç çatlak yok yine de pehlivan gibi yağlanmaya devam 😂
Fulyag
[bilinmeyen] yok niye geç olsun ben 36. Haftadayım daha doğum ve sonrası bölüme geçemedim 😄
Melikeznar
[bilinmeyen] ne yaparsan yap çatlayacağın varsa çatlıyorsun. İlk aydan beri kantoron yağı ve hakiki zeytin yağı kullandım 32. Haftada çatladım anneme çekseydim çatlamazdım😀
Melikeznar
[bilinmeyen] ahahahha😂😂😌 vicdanın rahat etmesi iyimiş 😀😀 insaallah çatlamaZsın cnm
gonulcelen
Duyguynrky inş ya son 1 ay çatlamadan patlamadan sona gelebilseydim 😬🙏🏻
Smyrgnk
A101 de tatlı badem yağı var çok uygun fiyata 5 ,90 gibi bişey
Englishteacher
15. Haftadayım henüz elimdeki vücut yağlarını ve losyonunu kullandım sadece duştan sonra sürdüm üşengecim ben 🤷🏻♀️ Ama elimdekiler bitmek üzere ve bugün herkesten duyduğum mustela çatlak kremi ve çatlamama garantisi veren frei öl çatlak yağı aldım sanırım Türkiye’ye yeni gelmiş yağdan umutluyum ve artık en azından günde 1 kez sürmeye başlıcam
Mutlukalp
[bilinmeyen] Annem çatlamış aklıma geldikçe haftada 2 kez belki sürdüm oda bebek yağı 36 ya gircem çatlamadım şükür🙈
Mutlukalp
Buenno
[bilinmeyen] hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve çatlak farkında olmadan yada olarak kaşıdığınız zaman oluşuyor ne yazık ki...
MacideBaltacGlbahar
[bilinmeyen] bana da doktor yapıyla alakalı söylemişti..istediğin kremi kullan çatlayacağı varsa çatlayacaktır.Mesela ben lierac kremi kullanıyordum.En basiti göğsüm çatladı.İster istemez kilo alıyorsun ve fazla aldığın takdirde her türlü çatlıyorsun ne yazık ki 💁🏻♀️
Hayriyeguzey
[bilinmeyen] valla bende arAştırıyorum hayırlısı artık ☺️
Nrm
[bilinmeyen] kantaron yağı ev yapı çok başarılı 👍🏼👍🏼
Elvinannesi
En pahalı kremi aldım ama yine de çatladım.😂 bencede çatlayacağı varsa çatlıyor. Yanlar en başta çatladı. 7. Aydan sonra göbek altı rahmin üstü yani 8. Ayı bitirirken göbek altı çatlaklar yukarlara çıkmış göbeği çevreledi şimdi 9. Ayı bitiriyorum şükür daha göbeğin üzerine çıkan Yok 😂 daha da çatlamaz sanırım artık Doğuma az kaldı. Dün gördüm baldırlarımın iç kısomlarıda çatlamış yani krem fayda etmedi belki çookk fazla olmasınınderin olmasını engellemiş olabilir 🤷♀️
Secil3455
Elvinannesi şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba?