Sumeyyetekin
[bilinmeyen] ben iki üç kez vazelin kullandım bin pişman oldum karnımda çok fazla tüylenme yaptı direk bıraktım bilginiz olsun zararın neresinden dönerseniz kardır.bende vazelinin artırdığını bilmiyordum😔
Secil3455
Ben hamile olduğumu daha yeni öğrendim 🙈 bi sürü çatlağım vardı bi iki yıl öncesine kadar bekarken,zayıf olmama rağmen sırf çatlak nefretiyle pilatese ve sağlıklı beslenmeye başladım,bol bol su içtim sanki azaldı ya da artık benim umrumda değildi..ta ki az önce bu başlık altındaki yorumları okuyana kadar. 😒😒 bacaktı dert,göğüs,göbek de mi eklenecek? Ama benim karın kaslarım var,görünür düzeyde.. bence olmaz orda.. olur mu ki? Olmasın ama ya 🙄🤨
mhtp18
Secil3455 olabilir bol nol nemledırın
Secil3455
Elvinannesi şu ana kadar kaç kilo aldınız acaba?
Kurabiyecik
Kızlar ben de instagramda art de huile adında bir sayfa gördüm. Eczacı bi kadın aromaterapiyle ilgileniyor ve eğitimlerin ardından ürünler yapıyor. Şu an anlaşamalı olduğu eczanelerden birine 90 liraya çatlak kremi yaptırdım. İçerisinde avokado, hindistan cevizi vr shea yağı olduğunu söyledi eczacı. Tabi miktarları ve yağların orjinal olması çok önemli. Şu anda kullanıyorum. Daha 4 aylık olduğum için çatlak olmadı. Kremlerdense doğal yağların daha etkili olacağına inananlardanım 🤰🏻
Sumeyyetekin
Bende bugüne kadar çok nadir arada bebek yağı kakao yağı elimde var diye kullandım bu süreçte vazelinin tüylenme yaptığını bilmeden yanlışlıkla onuda kullandım iki üç kez göbeğimde olmayan tüy artınca hemen onu bıraktım dünde tatlı badem yağı aldım bugün başladım sürmeye inşallah faydasını görürüm😐
Ekimannesi
Sumeyyetekin tatlı badem yağıda tüylenme yapabilir, dikkat edin
Mustafaemr
[bilinmeyen] canım ben aloevera zeytin yağı vazelin kullanıyorum. Bugünden itibaren domuz yağı sürmeye de başladım
gayecee
Merhaba acaba kaçıncı haftafa krem kullanılmaya başlanıyor? Ben saha 5. Haftamdayım da 🙈
Ekimannesi
Ben en baştan beri Mustela kullanıyorum, 38. Haftadayım daha çarlamadım. Ama günde 4 lt su içiyorum birde doğdumdan beri zeytinyağından başka yağ kullanmıyoruz evde, bunlarında etkisi olduğunu düşünüyorum, annemde de çatlak olmamış. Bence mustela alın, bol su için, cildinizi sürekli nemli tutun. Ben 2 günde bir falan kullandım kremi, son zamanlarda, ondan önce daha da seyrek. Ama her duştan sonra mutlaka sürdüm. Birde arada Hindistan cevizi yağı sürdüm kokusunu seviyorum diye. 20 kilo aldım toplamda.Umarım bu saatten sonra çatlamam buarada, birden çatlanıyormuş çünkü öyle diyolar 😂
Eliffselinn
Şu an bu yüzden ağlıyorum. 34+2 deyim.birkaç haftadır çatlakların vardı ve acı bir şekilde kaşınıyorlardı. Düzenli olarak kremde kullandım ama fayda etmedi. En sonunda aynayı alıp baktım ve bayağı ilerlediğini görünce tutamadım kendimi 😔 biliyorum bebeklerimiz için herşeye değer ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam😢
Dodoveannesi
Çatlayacağın varsa çatlıyorsun. 3. Aydan beri sabah akşam yağlandım. 33. Haftada çatlamaya başladım. Yağlanmayı bıraktım. Görülen o ki bir işe yaramıyormuş.
Kris
Avokado yağı hem vitamina E içeriyor gratis den alabilırsınız
Kris
[bilinmeyen] yok canım tersine cildinizi çok güzel nemlendiriyor günde bir kere sürmek yeterli oluyor bende kullanıyorum özelikle cildim kuru oldu için
Kris
[bilinmeyen] e vitaminli yağlar özelikle kırışık ve çatlaklar için birebir
MbsN
[bilinmeyen] yagli bir cildim var ve catladim😂
Ceren0734
[bilinmeyen] valla ben bio oil kullanıyorum günde en az 3.5 lt su içiyorum gel gör ki canım 15 haftada çatladım 😭
Elvinannesi
[bilinmeyen] aynen inşam karnına sürmeyi bile unutuyor ki bazen bacağa üşenmesin ben basenler yırtılır dedikleri için karnıma sürerken basenlere de sürdüm ama oralar çatlamadı iç kısımlar çatlamış hep sol bacağımda dizkapağımın hemen arkasıda çatlamış küçük biley ama yani kısacası nerenin çatlayacağı belli olmuyor ve herkeste farklı bölgeler çatlıyor bende göğüsler çatlamadı mesela
gayecee
[bilinmeyen]
Teşekkür ederim.
Ekimannesi
[bilinmeyen] 😂 zaten çok içerdim, hamilelik yaza denk gelince sonuç bu oldu😛 büyük bardakla içince içiliyor aslında