Kızlar 6+1 olduk ama hiç iştahım yok bebeğim için bişeyler atıştırıyorum. İştahımı nasıl açabilirim?? Sizde bu durumu yaşadınız mı?

pnar-06 valla bence iştahımızın çok açık olmaması iyi bişey. Yoksa sonu gelmiyor. Daha hamileliğin yarısında ciddi kilolar alınıyor. Kendimi aç bırakmıyordum. Benimde pek iştahım yoktu. Ama beslenmemi rutine bindirmiştim. Mesela sabah uyanıyordum. 1 saat sonra yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin falan yiyordum. Bir kaç saat sonra bir kase yoğurt, 2-3 saat sonra biraz meyve yiyordum. Akşam yemeğine doğru biraz kuruyemiş. Akşamda yemek yiyip bitiriyordum. Zaten mide bulantım falan olduğu için çok öyle aman aman beslenmedim. 15. Haftaya kadar falan.

pnar-06 canım zaten şu an bebek senin kanından besleniyor şöyle söyleyeyim 7+6yim net 3 kilo aldım �ştahım çok açık kendimi engelleyemiyorum onun için ilk aylarda bir duruma iyi ki kilolu hamile kaldım tabii bebeğin yarasa o 3 kiloyu hiç takılmam ama tamamen bana yaradı o aldığım kilo

pnar-06 evet düzene binince iştah olmasa bile rutin yiyorsun. Benimde ilk 3 ay hiç iştahım yoktu. Abartmadan zorlamadan düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalıştım. 20. Haftaya girdim. Bayağı açıldı iştahım. Ama bir düzene bindirip alışkanlık oluşturduğum için aynı rutine devam ediyorum rahatça. En önemlisi de kilo sorunu bence. İlk 3 ay böyle olması işime geldi. Hiç kilo almadım bu şekilde. Şimdi de düzenli rutinde devam ediyorum. Aşırı bir kilo artışım olmaz diye düşünüyorum bu şekilde

Eldgrn evet bazı kişilerde iştah çok açık oluyomuş, bende de tam tersi iştah yok hakkımızda hayırlısı olsun canım

pnar-06 bende 6 haftalık hamileyim canım şuan bebek senin yediklerinle beslenmiyor ki zaten o yüzden çok sıkıntı yapma