Kızlar 6+1 olduk ama hiç iştahım yok bebeğim için bişeyler atıştırıyorum. İştahımı nasıl açabilirim?? Sizde bu durumu yaşadınız mı?
6 haftalık ve iştahsızlık
pnar-06 valla bence iştahımızın çok açık olmaması iyi bişey. Yoksa sonu gelmiyor. Daha hamileliğin yarısında ciddi kilolar alınıyor. Kendimi aç bırakmıyordum. Benimde pek iştahım yoktu. Ama beslenmemi rutine bindirmiştim. Mesela sabah uyanıyordum. 1 saat sonra yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin falan yiyordum. Bir kaç saat sonra bir kase yoğurt, 2-3 saat sonra biraz meyve yiyordum. Akşam yemeğine doğru biraz kuruyemiş. Akşamda yemek yiyip bitiriyordum. Zaten mide bulantım falan olduğu için çok öyle aman aman beslenmedim. 15. Haftaya kadar falan.
Deletedmom7373700 hım anladım canım bende senin gibi bi program yapıyım kendime en azından alışkanlık edinmiş olurum. Böyle olmicak çünkü
- Düzenlendi
pnar-06 evet düzene binince iştah olmasa bile rutin yiyorsun. Benimde ilk 3 ay hiç iştahım yoktu. Abartmadan zorlamadan düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalıştım. 20. Haftaya girdim. Bayağı açıldı iştahım. Ama bir düzene bindirip alışkanlık oluşturduğum için aynı rutine devam ediyorum rahatça. En önemlisi de kilo sorunu bence. İlk 3 ay böyle olması işime geldi. Hiç kilo almadım bu şekilde. Şimdi de düzenli rutinde devam ediyorum. Aşırı bir kilo artışım olmaz diye düşünüyorum bu şekilde
Deletedmom7373700 aynen canım çok teşekkür ederim fikir verdin bana🌸