Rumeysacekenoglu Ben ocak ayında 26 haftalık bebeğimi kaybettim dopum yaptım şimdi 12 haftalık tekrar hamileyim ve onun öncesinde genetik test yaptırdık kanımda pıhtılaşma çıktı iğneye başlandı bu şekilde güzel giden gebelikkeri olan anneler var mı??
Ormanmeyveli Rumeysacekenoglu Eğer teşhis koyulduysa en önemlisi o. Zaten kan sulandırıcılarla süreci atlatırsın. Şimdi çoğu gebe kan sulandırıcı kullanıyor hiç endişe etme
Sermec27 Rumeysacekenoglu canım ben iki bebeğimi kaybettim ilki 7 haftalıkti ilk oğlumda 38 haftada kaybettim anne karnında kalbî durdu sezaryen oldum sezaryen sonrası 7 ayimda hamile kalmıştım doğuma kadar igne kullanmıştım doğumdan 1 gün önce bırakmıştım çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu 13 aylık şu an darısı başına inşallah 🤲♥️
R_seda1 Rumeysacekenoglu benim de 2 defa bebegimin kalbi durdu bende de homozigot kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar hamileyim 9 haftalik. 3.haftamda igneye basladik insallah saglicakla kucagimiza alriz
Meyvem Rumeysacekenoglu benimde ilk başta 2 kaybım oldu sonra test yaptık kan pıhtılaşması cıktı şimdi çok şükür iki çocuğum var üçüncüye hamileyim hergun iğne ve coraspin kullanıyorum
Rumeysacekenoglu R_seda1 benimde 26 haftalık en durdu şuan dada gene hamileyim ama düşük riski de var ondan çok korkuyorum inşallahhhhhhh sağ sağlim alırız kucağımıza
benimmdunyamm Rumeysacekenoglu bende kullanıyorum iğne ama ben gebeliğin başında covid geçirdiğim için kullanıyorum
Bbbbnn TazeAnne06 öncesinde kaybın olmuşmuydu canım benim kaybım oldu 6 haftalıkken şuan hamileyim 12. Haftada iğneyi bıraktık
TazeAnne06 Bbbbnn tüp bebekle hamileyim ilk denemem olumsuz olmuştu ama o zaman da kullanıyordum iğneyi
Adel3 Rumeysacekenoglu ben 7 haftalık kaybetmiştim. Pıhtılaşma çıktı. Su an 19 haftalığız. Endişe oluyor tabiki her kontrolde ama bu zamana kadar sıkıntı olmadı şükür 🙏