R_seda1 Rumeysacekenoglu benim de 2 defa bebegimin kalbi durdu bende de homozigot kan pihtilasmasi cikti simdi tekrar hamileyim 9 haftalik. 3.haftamda igneye basladik insallah saglicakla kucagimiza alriz
Rumeysacekenoglu R_seda1 benimde 26 haftalık en durdu şuan dada gene hamileyim ama düşük riski de var ondan çok korkuyorum inşallahhhhhhh sağ sağlim alırız kucağımıza
Meyvem Rumeysacekenoglu benimde ilk başta 2 kaybım oldu sonra test yaptık kan pıhtılaşması cıktı şimdi çok şükür iki çocuğum var üçüncüye hamileyim hergun iğne ve coraspin kullanıyorum
benimmdunyamm Rumeysacekenoglu bende kullanıyorum iğne ama ben gebeliğin başında covid geçirdiğim için kullanıyorum
Bbbbnn TazeAnne06 öncesinde kaybın olmuşmuydu canım benim kaybım oldu 6 haftalıkken şuan hamileyim 12. Haftada iğneyi bıraktık
TazeAnne06 Bbbbnn tüp bebekle hamileyim ilk denemem olumsuz olmuştu ama o zaman da kullanıyordum iğneyi
Adel3 Rumeysacekenoglu ben 7 haftalık kaybetmiştim. Pıhtılaşma çıktı. Su an 19 haftalığız. Endişe oluyor tabiki her kontrolde ama bu zamana kadar sıkıntı olmadı şükür 🙏