Saglikciannee Minikcennetim rahim buyuyor ama gözle görünen bir büyüklük olmaz gebelikten kaynaklı.. kilo alımı gaz sıkıntısı şişliği olur en fazla
ElanurMerayhan Minikcennetim yapı kaynaklı olabilir canım benim 4.ayımda bile kocaman bir göbeğim vardı 😂😂
15ysr11 Minikcennetim İç karın geniş olan dar olan değişiyomus biz 16+6 olduk kıyafetle belli olmuyor biraz da bol giyinirim ama kendim fsrkediyorum az da olsa çıktığını zayıfım diye daha çok çıkar sanıyodum ben. Ebe tanıdığım var iç karnın geniş olabilir dedi ama dokundu belli dedi 😊
Elif25 Minikcennetim kendimi örnek veriyim 1.ve 2. Hamileliğimde karnım 12. Haftadan sonra büyümüştü. Şuan 10 haftalık hamileyim dışardan bakınca belli oluyor hamile olduğum aşırı büyüdü 😂 ilk hamilelikde genelde geç büyüyor.
Minikcennetim Gizooshi ilk gebelik canım çevremde herkes karnın çıkmış diyor bende erken diye düşünüyorum bide çok zayıf olunca daha da farkediliyo
beyzazz Minikcennetim tamamen yapısal bence canım benimde ilk gebeliğim ve suan 14 haftayım ama 12 den itibaren karnım gözle görülür derecede büyümeye basladı herkesin yapısı aynı olmuyor bence
Safiyenurrr Minikcennetim benimde basenim karnım hiç yoktur 5 haftalık hamileyim kasıklarım ağrıyor karnım çıktı sanırım gaz ile alakalı bana da diyorlar karnın çıkmış diye
Minikcennetim beyzazz valla bakalım gözlemliyorum şimdilik zayıfım ama hep hafif ayva göbeği olan bi insandım ama sabahları falan dümdüz olurdu bu karnım hiç inmiyor🤷♀️
Minikcennetim ElanurMerayhan göbek mi bebek mi ikilemdeyim herkes sarılıyor seviyor ben bi tuhaf oluyorum bebek gibi gelmiyor😂
Minikcennetim Deemetibostnci ay cinsiyet belli değil kuzu ama tüm hurafeleri denedik hep erkek çıkıyor bakalım şu bayram izni bi gitse gideceğim
Deemetibostnci Minikcennetim hayırlısı sağlıklı olsun inşallah haberini merak ediyorum erkek mi kızmı 🥰
Azra41 Minikcennetim kız sen benim karnımı görsen hele 😅 arkadaşımın dümdüz benimki bariz ortada dururdu o zamanlarda öyle şimdi maşallah 20+1 olduk 🤲🥰