• Gebelik
  • 12.haftada karın büyür mü?

Minikcennetim İç karın geniş olan dar olan değişiyomus biz 16+6 olduk kıyafetle belli olmuyor biraz da bol giyinirim ama kendim fsrkediyorum az da olsa çıktığını zayıfım diye daha çok çıkar sanıyodum ben. Ebe tanıdığım var iç karnın geniş olabilir dedi ama dokundu belli dedi 😊

ElanurMerayhan göbek mi bebek mi ikilemdeyim herkes sarılıyor seviyor ben bi tuhaf oluyorum bebek gibi gelmiyor😂

Minikcennetim kendimi örnek veriyim 1.ve 2. Hamileliğimde karnım 12. Haftadan sonra büyümüştü. Şuan 10 haftalık hamileyim dışardan bakınca belli oluyor hamile olduğum aşırı büyüdü 😂 ilk hamilelikde genelde geç büyüyor.

Minikcennetim kız sen benim karnımı görsen hele 😅 arkadaşımın dümdüz benimki bariz ortada dururdu o zamanlarda öyle şimdi maşallah 20+1 olduk 🤲🥰

Olabiliyor benim ilk hamileliğimde 3. Ayda yani 12. Hafta gibi artık hamile pantolonu giymeye başlamıştım. Şimdi 2. Ye hamileyim neredeyse 8-10 haftalıktan itibaren karnım baya çıktı, 13-14 haftadan itibaren bildiğin herkesin anlayacağı kadar hamile görüntüsündeyim. Bence bünyesel bir olay.