Minikcennetim yapı kaynaklı olabilir canım benim 4.ayımda bile kocaman bir göbeğim vardı 😂😂
12.haftada karın büyür mü?
Minikcennetim İç karın geniş olan dar olan değişiyomus biz 16+6 olduk kıyafetle belli olmuyor biraz da bol giyinirim ama kendim fsrkediyorum az da olsa çıktığını zayıfım diye daha çok çıkar sanıyodum ben. Ebe tanıdığım var iç karnın geniş olabilir dedi ama dokundu belli dedi 😊
Erkek bebek mi yoksa 🤭erkek bebiş ler çabuk sivriltio karnı
15ysr11 ayy bende doktora gidebilsem sorucam nasıl anlıyorlar acaba😀
ElanurMerayhan göbek mi bebek mi ikilemdeyim herkes sarılıyor seviyor ben bi tuhaf oluyorum bebek gibi gelmiyor😂
Deemetibostnci ay cinsiyet belli değil kuzu ama tüm hurafeleri denedik hep erkek çıkıyor bakalım şu bayram izni bi gitse gideceğim
Minikcennetim Tecrübe galiba yada psikolojik 😀
Minikcennetim hayırlısı sağlıklı olsun inşallah haberini merak ediyorum erkek mi kızmı 🥰
Minikcennetim kendimi örnek veriyim 1.ve 2. Hamileliğimde karnım 12. Haftadan sonra büyümüştü. Şuan 10 haftalık hamileyim dışardan bakınca belli oluyor hamile olduğum aşırı büyüdü 😂 ilk hamilelikde genelde geç büyüyor.
Minikcennetim kız sen benim karnımı görsen hele 😅 arkadaşımın dümdüz benimki bariz ortada dururdu o zamanlarda öyle şimdi maşallah 20+1 olduk 🤲🥰
Minikcennetim benimde basenim karnım hiç yoktur 5 haftalık hamileyim kasıklarım ağrıyor karnım çıktı sanırım gaz ile alakalı bana da diyorlar karnın çıkmış diye
Minikcennetim ilkte de 2. De çok çabuk belli oldu benimki 😂 iç karnım dar galiba hemen dışa firtliyor. Olabilir canım
Safiyenurrr canım gazdır senin büyük ihtimal
AnagibiAnaa peki canım karnın çok mu büyük oluyor senin
Minikcennetim evet midem de şiş çok nasıl geçer şimdi
Minikcennetim 23 haftalık şuan baya belirgin sonlara doğru çok sisiyorum
Olabiliyor benim ilk hamileliğimde 3. Ayda yani 12. Hafta gibi artık hamile pantolonu giymeye başlamıştım. Şimdi 2. Ye hamileyim neredeyse 8-10 haftalıktan itibaren karnım baya çıktı, 13-14 haftadan itibaren bildiğin herkesin anlayacağı kadar hamile görüntüsündeyim. Bence bünyesel bir olay.