Tusami Durulay3 predictor testine göre en erken yarın yapmam lazımmış 🤷🏻♀️Gözle görülmesi neredeyse imkansız , bir post daha açmıştım orada kimse görmedi, sonra resimle oynarken sonunda gözüktü, daha önce predictor early de hiç böyle olmadı, negatifse negatif
Tusami HEPAYNITAN-TANA2 nasıl yaptığımı ne sen sor ne ben söyleyeyim 😄 bu gün predictor early test yaptım gözle gözükmesi imkansız gölge böyle, ama fotoğrafta çıktı işte böyle. Erken yaptım, predictor teste göre en erken yarın yapmam lazım , hatta salı bile olabilir, adetim bir gün oynayabiliyor bazen .
Bellacaio Tusami HEPAYNITAN-TANA2 Neden böyle rengini değiştirdin anlamadım demiş sen farklı yerden açıklama yapmışsın ama yine de açıklayıcı olmamış😀🤣 Hayalet çizgiler bazen foto da çıkmıyo diye böyle siyah beyaz yapıyorlar ki görünsün yorumlansın diye☹️
[silindi] Tusami canım fotoda bu şekilde gozükmüs ama göstermeyi başarmişsin 🤣🤣benim aklima takilan iki soru var o hayalet çizgi sen baktiginda ilk 5 dk içinde çıktı mı bir de yeri doğru mu. Fotoğrafta gözüktürmek imkansız hayalet cizgiyi ben de gunler önceden yaptigim icin hayalet cizgi goruyodum ama ilk 5 dk da cikiyodu hatta 2 dk da ama tabi fotoda tamamen beyaz 😁 bunu en iyi anlamanın yolu yarın sabah bi test daha yap. Erken gebelik olmasi lazım değil. Biraz erken yapmişsin evet bi iki gün sonra yapsan daha net sonuc alirdın 😊 madem boyle erken yaptin o hayalet çizgide koyulaşma olcak mı izle bakalım.
Tusami [silindi] predictor early her gün yapamam zaten bütçe dayanmaz ona 😄Çarşamba sabahı tekrar yapacağım.varsa çıkması lazım zaten. Fotoğrafı ilk beş dk içinde çektirim dün
mustafatma43 Adetime 6 gün kala bu şekilde idi 2 gün kala 273 çıktı değerim 😍😍 hayırlı olsun inşallah
Eylul2019 Tusami cizgi olmasi gereken uerde degil ayrica olsaydi biraz daha net belli olurdu cnku bu testler kaset teste gore daha hassas
[silindi] Tusami evet kız kullandığın test ne pahalıymış. Olsun bekliyoruz çarsambayı o zaman inş güzel haberleri alirsın🥰