Tusami Predictor early için bile erken yapmışım testi . Ama o gördüğüm gölgeyi sonunda fotoğrafta çıkardım 😄negatifse bile çıkardım işte🙈 erken yaptığım İçin kendime sinir oldum 🤦🏻♀️
Eylul2019 Tusami cizgi olmasi gereken uerde degil ayrica olsaydi biraz daha net belli olurdu cnku bu testler kaset teste gore daha hassas
Tusami Durulay3 predictor testine göre en erken yarın yapmam lazımmış 🤷🏻♀️Gözle görülmesi neredeyse imkansız , bir post daha açmıştım orada kimse görmedi, sonra resimle oynarken sonunda gözüktü, daha önce predictor early de hiç böyle olmadı, negatifse negatif
Tusami HEPAYNITAN-TANA2 nasıl yaptığımı ne sen sor ne ben söyleyeyim 😄 bu gün predictor early test yaptım gözle gözükmesi imkansız gölge böyle, ama fotoğrafta çıktı işte böyle. Erken yaptım, predictor teste göre en erken yarın yapmam lazım , hatta salı bile olabilir, adetim bir gün oynayabiliyor bazen .
Bellacaio Tusami HEPAYNITAN-TANA2 Neden böyle rengini değiştirdin anlamadım demiş sen farklı yerden açıklama yapmışsın ama yine de açıklayıcı olmamış😀🤣 Hayalet çizgiler bazen foto da çıkmıyo diye böyle siyah beyaz yapıyorlar ki görünsün yorumlansın diye☹️
[silindi] Tusami canım fotoda bu şekilde gozükmüs ama göstermeyi başarmişsin 🤣🤣benim aklima takilan iki soru var o hayalet çizgi sen baktiginda ilk 5 dk içinde çıktı mı bir de yeri doğru mu. Fotoğrafta gözüktürmek imkansız hayalet cizgiyi ben de gunler önceden yaptigim icin hayalet cizgi goruyodum ama ilk 5 dk da cikiyodu hatta 2 dk da ama tabi fotoda tamamen beyaz 😁 bunu en iyi anlamanın yolu yarın sabah bi test daha yap. Erken gebelik olmasi lazım değil. Biraz erken yapmişsin evet bi iki gün sonra yapsan daha net sonuc alirdın 😊 madem boyle erken yaptin o hayalet çizgide koyulaşma olcak mı izle bakalım.
Tusami [silindi] predictor early her gün yapamam zaten bütçe dayanmaz ona 😄Çarşamba sabahı tekrar yapacağım.varsa çıkması lazım zaten. Fotoğrafı ilk beş dk içinde çektirim dün
mustafatma43 Adetime 6 gün kala bu şekilde idi 2 gün kala 273 çıktı değerim 😍😍 hayırlı olsun inşallah
[silindi] Tusami evet kız kullandığın test ne pahalıymış. Olsun bekliyoruz çarsambayı o zaman inş güzel haberleri alirsın🥰