Adetime 6-7 gün var, erken biliyorum ama bi bakayım dedim, idrarı plastik kaba koydum rengini hiç böyle görmemiştim çok koyu, benim açık renktir hep. Neyse ilk beş dk sonra bakınca negatif görünüyor ama Işık ve gölgede böyle bakınca t çizgisinin orada gölge görüyorum , ama onu fotoğraflayamam. Alttaki resimlerde o gölge beyaz olarak çıkmış . Ne düşüneyim şimdi bilemedim🤷🏻♀️Birde siz bakın
@Fithatunnn
Predictor early testi resimli
Tusami idrarın susuzluktan koyudur ama ben çizgi göremedim
Tusami canım bu test baya hassas 20 betayla bile koyu bir çizgi cikartiyo biraz daha sabret çok erken yapmışsın inşallah pozitif görürsün :)
Deletedmom83940 çok su içtiğim için şaşırdım zaten 🤷🏻♀️
Tusami olabiliyor bazen tükettiğimiz yiyeceklerden bile 3-4 gün kala tekrarla şüphen varsa
Deletedmom83940 son koyduğum resim de beyaz çıkmış t çizgisi
Deletedmom83940 tekrar yapıcam zaten, aslında Çarşamba yapacaktım ne bileyim dürttü bişeyler yine 😄
bir şey gözükmüyor negatif
Zeynebim26 burada okuyoruz 7-8 gün kala 10 gün kala öğrendim diye yazıyorlar ya 😄beni de bulur belki dedim 😄
Bu test zaten en iyisi ve o çizgi hep kıpkırmızı çıkar😇
@Tusami cnm ben göremedm 2 gün sonra tekrar dene bnce
Fithatunnn beyaz çizgi var , çok gölgeli bişey var kamerada beyaz çizgi olarak çıkıyor renk koyulaştırınca. T çizginin yerinde beyaz çizgi var baksana bir daha . Belki negatif ama orada bi çizgi var