Çok şükür doğurdum,dünyanın en zorlu yolu olup sonu bu kadar güzel olan başka bisey var mi bilmiyorum. Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Gelelim hikayemize. Salı günü doktor çatı muayenesi yapıp doğumu başlatmak istedi iki gün sonra nişanım geldi. 9 temmuzda sanciyla kestireyim azcık doğuma uykusuz girmeyelim diye eşimle şakalaştık ve altıma işiyorum sanarak uyandım ki meğer suymus ağlamaya başladım çantamizi alıp yola çıktık. Araba gelirken bu sanciysa ben bunu her türlü çekerim epidural istemiyorum dedim saat 18.00 da yatışım yapıldı 3 cm açıklıkla ama sancılara ne yazık ki dayanamadım ( adet sancisina bile dayanamıyorum) epidural istedim. Kim epidurali bulduysa Allah ondan bin defa razı olsun. 19.30 gibi epidural geldi. Ve bi anda hersey cok hızlandı 20.25 de Veramıza kavuştuk. Hızlı olmasını kimse beklemiyordu sanırım. Zor ve sancılı bi süreç ama inanın onu kucağınıza aldığınızda bitiyor hersey. Normal doğum olduğu için ayrıca çok mutluyum ama yeniden doğum yapar mıyım bilmiyorum 🙈🙈 )ankara koru hastanesinde elif ozan şahinin gebesiydim çok tatlı bir kadındır.)Allah herkese kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin😍💜

Geçmiş olsun kaç haftalıkken doğum yaptınız 40+1 olduk bizim kızdan ses yok 😅 normal doğum cokmu kötü epidural sancıyı ne derece hafifletiyor korkuyorum ama sezeryandan sonraki toparlanma süreci de korkutuyor 😢

ElmasAksoy1 epidural normal doğumda oluyor mu yani eğer epidural olduysanız nasıl doğum yaptınız normal doğum ağrı ile ilerler ağrılar sıkıştıkça insan ıkınır ya çok şaşırdım bir bilgim yok detaylı bilgi verir misiniz

BenEsra 39+4de doğum yaptık ben biraz zorlandım epiduralden sonra sancı hissetmedim sadece baskı hissettim doğum anında bile ama çok çabuk toparladım çok şükür. Tavsiyem normal doğum

Dilekaktassss omurilikten iğne gibi bisey yaptılar sancıyı %80 azaltıyor ama bebek baskı yaparak ilerledigi için o baskıyı çok net hissediyorsunuz. Doğum anında da aynı şekilde baskı hissediyorsunuz.

ElmasAksoy1 o iğnenin herhangi bir zararı var mı yani çok iyi bir doktor mu olması gerekiyor sadece özellerde mi yapıyorlar devlet hastanesinde istesek yaparlar mı acaba

Kız epiduralli doğum yaptığın halde zor diyorsun tam açıklıkta öyle bir sancı oluyor ki ölüm gibi bişey normalde şu an bile o sancı aklıma geldikçe doğuma yaklaşmış olmak beni çok üzüyor 😅 sanırım doğumun hiçbir şekli asla kolay değil.

Dilekaktassss anestezi uzmanı yapıyor şuan sadece çok azıcık iğnenin durduğu yerde bi agri var. Devlet hastanesi yapıyor mu inanın bilmiyorum

haklisinesracim baskı hissi çok mahvetti beni doktora yalvardım artık Allah rıza için kesi atıp çıkar diye. Son ana kadar sancim olmadı

3 ay sonra

ElmasAksoy1 öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim acısını göstermesin 🙏 kesi attılar mi peki