ElmasAksoy1 epidural tam olarak nedir acaba
Ve doğurdumm😍😍
Bende elif hanıma gidiyorum. Memnun muydunuz
BenEsra 39+4de doğum yaptık ben biraz zorlandım epiduralden sonra sancı hissetmedim sadece baskı hissettim doğum anında bile ama çok çabuk toparladım çok şükür. Tavsiyem normal doğum
Mucizebeklerkennn çok memnunum çok tatlı ve çok ilgili doktor. Her aşamayı beraber çok başarılı yönettik
Dilekaktassss omurilikten iğne gibi bisey yaptılar sancıyı %80 azaltıyor ama bebek baskı yaparak ilerledigi için o baskıyı çok net hissediyorsunuz. Doğum anında da aynı şekilde baskı hissediyorsunuz.
T-N66 sırttan yapılan bir iğne %80 sancinizi azaltıyor
ElmasAksoy1 o iğnenin herhangi bir zararı var mı yani çok iyi bir doktor mu olması gerekiyor sadece özellerde mi yapıyorlar devlet hastanesinde istesek yaparlar mı acaba
Kız epiduralli doğum yaptığın halde zor diyorsun tam açıklıkta öyle bir sancı oluyor ki ölüm gibi bişey normalde şu an bile o sancı aklıma geldikçe doğuma yaklaşmış olmak beni çok üzüyor 😅 sanırım doğumun hiçbir şekli asla kolay değil.
Dilekaktassss devlette epidural yok sadece özelde.
Deletedmom_7 tamm teşekkürler
Dilekaktassss anestezi uzmanı yapıyor şuan sadece çok azıcık iğnenin durduğu yerde bi agri var. Devlet hastanesi yapıyor mu inanın bilmiyorum
haklisinesracim baskı hissi çok mahvetti beni doktora yalvardım artık Allah rıza için kesi atıp çıkar diye. Son ana kadar sancim olmadı
@Mucizebeklerkennn elif hanıma hala gidiyor musunuz memnun musunuz acaba?
ElmasAksoy1 öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim acısını göstermesin 🙏 kesi attılar mi peki