aysenturna mhtp18 eczaneden cırt cırtlı bel korsesi aldım ama bez olanlarından almayın daha kauçuk tarzı olsun ayrıca çok terletiyor o yüzden ince olmasına dikkat edin ben içime atlet giyiyorum
MasalAlparslanMom Yagmurerol aslında bacaklarım ve basenlerim üst tarafa göre kalındı ama Doğumdan sonra orantılandı bel kısımının doldu galiba .
Yagmurerol MasalAlparslanMom bende 1.60im 57 kiloyum suanda 2 aylik oldum 🙂 insallah dogum sonrasi aldigimi kolay verebilirimm cok kilo almaktan korkuyorumda
MasalAlparslanMom Yagmurerol bende korkanlardandım 🤭😌 hatta bacak basen kalın diye Doğumdan sonra benim fizik haykırı bi hal alır diyodum ama korktuğum gibi olmadı . Tek derdiniz o olsun yani, takılmayın fazla😌
Merveozcelikcckl Suzannnn kesinlikle takmalısın karnının toplanmasını ve boşalmasına yardımcı oluyor bende öyle oldu dümdüz karnım
tugbaninmucizesi Yagmurerol ben daha dogum yapmadım canim ama ablam 70 le kaldı 83 le dogurdu çıktığında 10 kilo gitmişti 73 kiloydu
Merveozcelikcckl Yagmurerol 51 kiloyla kaldım canım bende göbek falan kalmadı çatlağımda hiç olmamıştı sanki bu çocuk benden çıkmadı😁🤦🏻♀️
HalisEbruoban Yagmurerol 22 kilo aldim dogumdan sonra 20 gunde 16 kilo verdim uc ayda eski kiloma dindum
Merveozcelikcckl Yagmurerol Doğumdan sonra mutlaka korse kullan canım birde doktor normal Doğumda karnıma basıp içimdeki kanı boşalttı lohusalıkta kanamam da az oldu karnımda çok çabuk indi bu konuyu doktoruna bir sor derim