MasalAlparslanMom Yagmurerol 57 kiloyla hamile kaldım,72 kiloyla Doğuma gittim 🤦🏻♀️Doğumdan 68 kilo çıktım . Yarı kırkımızda 60 , tam kırkımızda 57,5 kiloydum 😇😌 Mirayinannesi___
Ozlemmmmm Yagmurerol 18 kilo almistim toplamda sezeryan sonrasi 6 kilom gitti daha sonra 8 kilo daha verdim simdi 4 kilom.kaldi 25 gun oldu dogum yapali
tugbaninmucizesi Yagmurerol ben daha dogum yapmadım canim ama ablam 70 le kaldı 83 le dogurdu çıktığında 10 kilo gitmişti 73 kiloydu
gzmerdn MasalAlparslanMom ay darısı başıma 58dim 73üm bende suan 37+2 bir iki kilo daha alırım heralde
EmelBG MasalAlparslanMom Aaaaaaa ne güzel 🙄🙄.Benimde böyle olsun ne güzel vermişler geriye misssssss 🎊👼🏼
MasalAlparslanMom MbsN hiç etmedim etmiyorum da 😅🙄 emzirdikçe gidiyo ve yediğiniz kilonuza yansımıyor bile 😬
AvBurcu Bende emzirme sürecinde annelerin çok kilo aldıklarını duydum. Genelde derler ya emzirmek kilo vermeye yardımcı olur diye. Doğum yapan arkadaşım emzirme sürecinde doğumla verdiğim kiloları geri aldım dedi. Çünkü yemezsen eğer hemen sütün azalıyor ve bebek doymuyor bu nedenle diyet falan yapamadım yememe dikkat ettim dedi. Kafam karıştı benimde
Aysenurtsr 44 ile hamile kaldim, 61kiloyla doguma girdim, 40imiz cikti ama kac kiloyum bilmiyorum tartilmadim😂
Esomami aysenturna sezeryandan nekadar zaman sonra korse taktin yani takiliyomu direk dikislerini rahafsiz etmiyomu veya acitmiyomu :/
aysenturna Esomami ben 3. Gün takmaya başladım korse çeşitleri var ben dikişlerimin de üstüne gelecek şekilde takıyorum hiç rahatsız etmiyor aksine ağrımı alıyor
MasalAlparslanMom Seraph normal doğum olunca hemen ayaklandım zaten. Evde hep hareket halindeydim. Kanamam 10 gün devam etti , ben kan kaybettikçe ve emzirdikçe kilolarda gitti 😌😬
aysenturna mhtp18 eczaneden cırt cırtlı bel korsesi aldım ama bez olanlarından almayın daha kauçuk tarzı olsun ayrıca çok terletiyor o yüzden ince olmasına dikkat edin ben içime atlet giyiyorum
Bskogzhn MasalAlparslanMom yaa benimde en büyük derdim kilolarım nasıl verecem diye düşünüyorum 31 haftada 11 kilo aldım... özel birsey yaptınız mı kilo vermek için