HalisEbruoban Yagmurerol canim vicudundan sivi cikiyo ve mantikli dusununce yediginin yarisi bebege gidiyo ben oyle dusunuyorum
Merveozcelikcckl Yagmurerol Doğumdan sonra mutlaka korse kullan canım birde doktor normal Doğumda karnıma basıp içimdeki kanı boşalttı lohusalıkta kanamam da az oldu karnımda çok çabuk indi bu konuyu doktoruna bir sor derim
Merveozcelikcckl Suzannnn evet canım tamamen yok etti benim göbeğim zaten çok küçüktü ama çevremdekilerde çok Etkisini gördüler
MasalAlparslanMom Emine122 sanırım normal doğum güzelliği. Kanama ve emzirme sayesinde çok hızlıca gitti kilolar
HalisEbruoban Emine122 tabi dogumdan ciktim eve geldim doguma girdigim kilodayim hatta dedim icimden 3 kilo bebek cikti nasil olur diye ama 20 gunlukken 16 gitti
Emine122 HalisEbruoban bende suan 39+5 haftaligm 13 kilo aldm ayaklarm ellerim sis odem var 20.haftadn beri kilomu sadece karnimdn ve diz kapagimdn aldigim belli basenler kalir diyorlar sizin nasildi
Emine122 HalisEbruoban 3360 gramdi 1 hafta once bebegm ama baya belli kilo aldigim insaAllah hemen gider cok asiri yemek yiyen biri degilm daha cok meyve yemeyi seviyorm
ozgeya Yagmurerol 84 kilo ile hamile kaldım,ilk 6 ay sonunda 72 kilo olmuştum,doğuma 75 kilo ile girdim,şuan 4 gün oldu 70 kiloyum 😀😀
HalisEbruoban Emine122 bebeginde cok iyi ben kendime almisim bebegim 2890 dogdu 😀su an 7 aylık 7 haftalık hamıleyım
MasalAlparslanMom Yagmurerol bende korkanlardandım 🤭😌 hatta bacak basen kalın diye Doğumdan sonra benim fizik haykırı bi hal alır diyodum ama korktuğum gibi olmadı . Tek derdiniz o olsun yani, takılmayın fazla😌
Emine122 MasalAlparslanMom benim de normal olur dedi doktor ama 39+5 gelen yok hala yalanci agri kramp var o kadar
Bskogzhn merveeda peki sadece göbek mi gidiyor benm cok fazla kalcam basenim olustuda ve suan 31 haftalık hamileyim 11 kilo aldım