Arkadaşlar kan uyuşmazlığım var ve gittiğim 3 doktordan 2 si vurulmam gerektiğini söyledi biri özel biri devlet peki hangisinde yaptırmam gerekir farkı olurmu bu iğneyi yaptıran varsa bilgi verebilir mi açaba 😊😊😊
Kan uyuşmazlığı iğnesi
M3lt3m fark yoktr cnm. Ne farki olsun ki. Ben devlette olaym dedm. Doktor muayenesi vs gerekti. Kndi doktorum özelde olduğu için ugrasmadk. Hatta profesore bakiniyorum özelde. Kadin kndisi söyledi. Devlette ucretsz istersen orda yaptır ayni igne dedi. 2 defa oldm bn. Ikisindede özelde yatis gosterdiler ucreti o şekilde gosteriyrlr devlete sanırım
Bende salı günü oldum kan uyuşmazlığı iğnesi gittiğim hastane özel 75 TL ödedim
Bendde var kan uyuşmazlığı ama doktorum 7. Ayda yada doğduktan 72 saat içinde yaptırra bilirsin dedi ilk bebişim sizde Ne yapmalıyım doktorumdan çok memnunum
M3lt3m bayrampaşa baypark hastanesi yeliz gümüş doktorum bagcılar eğitim hastanesi Ne gittim ordaki doktoru begenmedim napim bilmiyorum
[silindi]
Alisatina
Bağcılar eğitim araştırmaya ben de gittim doktor doğumdan sonra yapıyoruz ddi iğneyi şaşırdım her gittigim doktor 28. Haftada iğne olacaksın demişti size de mı öyle dendi
Bağcılar eğitim araştırmaya ben de gittim doktor doğumdan sonra yapıyoruz ddi iğneyi şaşırdım her gittigim doktor 28. Haftada iğne olacaksın demişti size de mı öyle dendi
Yaso pazartesi doktoruma gitcem zaten tekrar konuşimi bu konuyu??
[silindi] benimle doğru düzgün ilgilenmedi bile cvp vermeye üşendi
[silindi] bir kere gittim daha gitmedim gitmemde büyük konuşmim ama 😃
[silindi]
Alisatina
Aynen benim gittigim doktor da normalde özele gidiyorum diye nerdeyse beni kovalayacaktı git özelde yaptır demeye getirdi Allah ıslah etsin 🙂
Aynen benim gittigim doktor da normalde özele gidiyorum diye nerdeyse beni kovalayacaktı git özelde yaptır demeye getirdi Allah ıslah etsin 🙂