Arkadaşlar kan uyuşmazlığım var ve gittiğim 3 doktordan 2 si vurulmam gerektiğini söyledi biri özel biri devlet peki hangisinde yaptırmam gerekir farkı olurmu bu iğneyi yaptıran varsa bilgi verebilir mi açaba 😊😊😊
    M3lt3m cnm özelde ücretli. Devlette yaptirabilirsen ucretsz daha ii. Ayni igne sonuçta. Ama ihmal etme cok önemli bi iğne
      Slcnslcn aynı iğne dimi farkı Yok 3 doktor gezdim sırf bu iğne yüzünden yaptıgım streste çabası 😔
        M3lt3m fark yoktr cnm. Ne farki olsun ki. Ben devlette olaym dedm. Doktor muayenesi vs gerekti. Kndi doktorum özelde olduğu için ugrasmadk. Hatta profesore bakiniyorum özelde. Kadin kndisi söyledi. Devlette ucretsz istersen orda yaptır ayni igne dedi. 2 defa oldm bn. Ikisindede özelde yatis gosterdiler ucreti o şekilde gosteriyrlr devlete sanırım
          Bende salı günü oldum kan uyuşmazlığı iğnesi gittiğim hastane özel 75 TL ödedim
            Slcnslcn bana ikisidir su gün gel yapalım dedi orda yaptır falan gibi bişey demedi
            Bendde var kan uyuşmazlığı ama doktorum 7. Ayda yada doğduktan 72 saat içinde yaptırra bilirsin dedi ilk bebişim sizde Ne yapmalıyım doktorumdan çok memnunum
              Alisatina aynı sorunu bende yaşadım 3 doktora gitiim isterseniz başka doktorlarında fikrini alın bende memnundum ama bebeğim olunca napıcagımı sasırdım kendi doktorum iğne yapmıycam diyince başka doktorlardan da fikir alın en azından aklınızda şüphe kalmaz😊
                M3lt3m bayrampaşa baypark hastanesi yeliz gümüş doktorum bagcılar eğitim hastanesi Ne gittim ordaki doktoru begenmedim napim bilmiyorum
                  • [silindi]

Alisatina
                  Bağcılar eğitim araştırmaya ben de gittim doktor doğumdan sonra yapıyoruz ddi iğneyi şaşırdım her gittigim doktor 28. Haftada iğne olacaksın demişti size de mı öyle dendi
                    M3lt3m evet benim hastane izmirde ki hastanelere göre tahlilleri falanda uygun yapıyor
                    Alisatina benim 2. Hamileliğim oğlumda vurulmadım kan grubu benim kan grubum olduğu için genellikle 2. Gebelikte riskli der doktorlar.
                      Yaso pazartesi doktoruma gitcem zaten tekrar konuşimi bu konuyu??
                      • Yaso bunu yanıtladı.
                        • [silindi]

Alisatina
                        Aynen benim gittigim doktor da normalde özele gidiyorum diye nerdeyse beni kovalayacaktı git özelde yaptır demeye getirdi Allah ıslah etsin 🙂