Alisatina M3lt3m bayrampaşa baypark hastanesi yeliz gümüş doktorum bagcılar eğitim hastanesi Ne gittim ordaki doktoru begenmedim napim bilmiyorum
[silindi] Alisatina Bağcılar eğitim araştırmaya ben de gittim doktor doğumdan sonra yapıyoruz ddi iğneyi şaşırdım her gittigim doktor 28. Haftada iğne olacaksın demişti size de mı öyle dendi
Yaso Alisatina benim 2. Hamileliğim oğlumda vurulmadım kan grubu benim kan grubum olduğu için genellikle 2. Gebelikte riskli der doktorlar.
Yaso Alisatina tekrar konuşun zaten kanamanız falan olsaydı hemen yapıyor lar oğlum da yaşamadım ben kızımda da şükür yaşamadım.
M3lt3m Sibellaa işte kendi doktorum yapmıyorum diyince başka doktorlara gittim onlarda yapıyorum dedi
[silindi] Alisatina Aynen benim gittigim doktor da normalde özele gidiyorum diye nerdeyse beni kovalayacaktı git özelde yaptır demeye getirdi Allah ıslah etsin 🙂
Alisatina [silindi] ewet pazartesi Kendi doktoruma gitcem sonrasında esenler kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum
[silindi] Alisatina Bence de kendi takipte oldugumuz doktorumuz ne derse ona uymak daha mantıklı sizden kan alinmadi mi bagcilarda ben israrla yaptrmak isteyince indirect cooms testi baktlar negatifse yapilacak ☺