Arkadaşlar 34+3 hafta oldu kafa yukarıda hala bu durum beni çok endişelendiriyor kız bebek 44 cm 2200 gram erken mi sizce boşa mı panik yapıyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim normal doğum hayali kuruyorum galiba yapamıcam 😔
Ters pozisyon bebiş
Sewda35 bende 35 haftaligim dun kontrolum vardi 3 hafta öncesinde bebegim dogum pozisyonundayken bu hafta popo üstu durmus dedi basi yukaridaydi yani.Doktorum bu sekilde devam ederse sezeryanla alacaz dedi ve hatta aniden suyun patlarsa,kanama olursan sancilarin 15 dk da bir olursa hemen geliyorsun dedi sakin sancilarini evde cekmeye kalkma bebeginin pozisyonundan dolayi risklisin demisti bana.Bende normal dogum istiyordum bol bol dua edelim kendimize Rabbim hayirlisini gostersin bize
Bende pazar günü 34e gircem hala yukarıda ve çok rahatsı edici bir pozisyon bence anne içinde inşallah dönerler
Benimde 36+4 kızım hala ters duruş 😞 ilk doğumum normal oldu bu da normal olsun istiyorum ikinci gebelik olduğu için hala dönebilir dedi doktorum bekliyoruz bakalım inşallah döner 🙄
Dmrasln benim daha ilk bende normal olsun istiyorum çok sez sevmiyorum istemiyorum inşallah dönerler
Sewda35 benim kızımda ters doğdu geçen hafta cuma günü 38. Haftada sezaryen oldum. Dönmedi malesef 28. Haftadan beri tersti. Rabbim hayırlısını versin ❤️
Sewda35 38+6 yız dönmedi maalesef mecburi sezeryan olacak ilk doğumum normaldi ama ikinci inatçı sanırım 🤗
Bizde 34+2yiz hala dönmedi beklemedeyiz benimde ilk normaldi 🙃
Sewda35 benimle aynı durumda olan Bi arkadaş daha, benm haftam 36.6 şuanda hla tersi canm bizde devlet takipliyim ilki normal doğum bu 2. Olcak ama pozisyon da değişme yok doktorum demişti dönmesi zor 38e kadar beklenir diye ama devlet olunca naparlar ne ederler bilmiyorum 40 haftayı falan bekletirler mi acaba ters olsa bile
Mseymam 40 ı bekliyor benim doktorum 40+3 te sezeryan yapacak
35+4 haftalık benim bebeğim de makat geliş özele gidiyorum doktorum 39′a kadar bekleriz dedi doğumun iki türlüsünden de korkuyorum ama ikisinin de ağrısı oluyor en azından hızlı toparlanırım diye normal istiyordum umarım döner 🥲
Gamze464 bana da öyle dedi 39 da alırız dedi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim anlaşılan bekleyip göreceğiz herkese sağlıklı doğumlar diliyorum son anda dönen bebeklerde varmış tamamen keyfine kaldık 😁
ozlemtugra bütün devlet hast. Bu şekilde mi ilerliyor acaba ben randevu bulamadığım için henüz gitmedim bayram çıkışı gitmeyi düşünüyorum bulabilirsem eğer,
Sewda35 rahmi kalp olan armit seklinde olanlarin genelde bebekleri ters makat gelisli ben gibi😄😄 sezeryan iyi ben rahat ediyorum
Sewda35 32 haftadan beri ters hala donmedi 35 hafta bitti 36 dogru gidiyoruz
Mseymam tam bilmiyorum belki arada tatil olduğu için o zamana tarih verdi doktorum ama madem ters bayram öncesi olsun sezeryan dediğimde bekliycez demişti
ozlemtugra valla bilmiyorum şaştım kaldım şuanda 37 oldum bende olmazsa özele gitmeyi düşünüyorum