- Düzenlendi
Ben de 36+4 hala ters. Doktorum 39 a kadar bekleyecek yoksa sezaryen maalesef ben de normal istiyordum ama bizim isteğimiz değil artık onların isteği olamaya başladı bile 😅
Ben de 36+4 hala ters. Doktorum 39 a kadar bekleyecek yoksa sezaryen maalesef ben de normal istiyordum ama bizim isteğimiz değil artık onların isteği olamaya başladı bile 😅
Sewda35 bebeğin dönmesi için egzersizler var kızlar bunu doktorunuza sorarak yapabilirsiniz kendi kendinize yapmayın tabi. Benim.ilk bebeğim 6 .ayında doğum pozisyonunu almıştı normal oldu şimdide normal olsun istiyorum ama sizinki gibi dönmedi bir türlü 32. Haftamdayim dönmesini bende çok istiyorum. Doktoruma sordum aşağı inmismi yok dedi daha var falan. O eğer dönmemiş geç kalmış deseydi bende egzersiz yapayım mı diye soracaktım dönmesi için. Zamanla döner dedi o yüzden pek takmadım.ama.postu görünce gene bir telaş sardı he 🤭🤭🤭😄😄😄 neyse bu hafta gidicem ultrasona girer sorarim
Kızlar benm bebeğim dönmüş ağrım vardı hala da var da makat gelişt3n baş geliş olmuş dün hastaneye gitmiştim Dr söyledi tekrar dönme ihtimali vermiyorum pek dedi.. Ama bebeğimin suyu sınırda ve kilo alımı yavaşlamış 200 gr Anca almış ve dün 2 kez nst çekildim bebek hareketleri çok sınırlı olduğu için.. 2.bi nebze daha iyi çıktı… Burdan sizleri de bilgilendirmek istedim duanıza beni de ekleyin hepiniz duamdasınız
37+6 oldum bu arada