Moco_44 demirrleydi_ Yaa ne güzel söylediniz öyle 🥰🤲🏻 Allah çocuklarımızı bize bağışlasın olmayanlarada nasip etsin
Moco_44 Durubebegim Renk çok güzel 🥰 Güle güle giyinsin minnoş ama neden gelmedi bayram ağzı tüm kargolar geliyor aslında. Ben dün bir ayakkabı sipariş ettim bebegime başka siteden tabi bugün elime ulaştı🤔
Moco_44 Melikemercimek Teşekkür ederim 🥰😘 Elbiseyi Lc wakikide ayakkabı ve bandanayı instegramda minik morkoseler sayfasından aldım🥰
Moco_44 damlos_01 Elbiseyi Lc wakiki den aldım. Ayakkabı ve bandanayıda instegramda minik morkoseler sayfasından aldım🥰 fikir olsun böyle beyaz ayakkabı beyaz bandanada aldım
Moco_44 annenur ayyyy çok çok çok tatlı🥰🥰😘 Güzel günlerde giyinir inşallah benimde Eylül sonu doğumum kışa geliyor 6 7 ayı
Moco_44 yalcin_sevda oyyy oyy Maşallah 🧿🥰 Çok güzel çok zarif. Ayy Allahım gelselerde bir kokoş kokoş giydirsek 😅😂
yalcin_sevda Moco_44 keşke bir an önce gelseler dediğin gibi ya öyle sabırsızlanıyorum ki günde yüz kere aldigim elbiselere bakıyorum icim gidiyor prenseslerimize inanılmaz yakisicak kuzum benim onu çok seviyorum biran önce sağlıkla gelsin