yalcin_sevda Moco_44 keşke bir an önce gelseler dediğin gibi ya öyle sabırsızlanıyorum ki günde yüz kere aldigim elbiselere bakıyorum icim gidiyor prenseslerimize inanılmaz yakisicak kuzum benim onu çok seviyorum biran önce sağlıkla gelsin
Moco_44 yalcin_sevda aminn aminn Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🥰🤲🏻 Önemli olan o gününde sağlıkla doğsun. İsmi gibi minnoş olsun. Bizde Elif Hüma koyacağız Allahın izniyle😅
Moco_44 Melikemercimek makosenlermiş kız 😂 Yalnış söylemişim durun size numarasınıda atayım görğşün instegramdan bakın gerçekten çok tatlı bir hanfeendi satıyor nazik birde. Ayakkabılarda çok güzel link atacagım size şimdi insta adresini
Moco_44 Melikemercimek Bak burası. Ben 2 adet aldım bandana ayakkabı olarak. Yardımcıda oluyor Watsap üzerinden yaZımca fiyattada
Melisee Moco_44 İnstagramda baktım baktım hiç bi şekilde bulamamıştım o sayfayı doğrusu buymuş demekki teşekkür ederim 🥰🐣
Moco_44 Soncul hiç sorma. Ayıptır söylemesi 7. Ayıma girdim ve ağda yapmak istedim yapamadım oturdum ağlicam resmen😅🤭
Soncul Moco_44 ya bende doğuma giderken nasıl yapcam diye düşünüyorum tuncelideyim burda da kuaför sayılı sir yapan yer yok 😵💫