Canancndn Zeyneppmuratt uçuk kremi kullanacaksanız önce doktorunuza sorun bence çünkü ilaç kullanamıyoruz pek bu dönem malum. Bana limon iyi geliyo asit olduğu için yakıyo kurumasını hızlandırıyor.
Canancndn Zeyneppmuratt ağız içi yarasında yemek yerken acıdığı kadar. Hiç değilse 3 4 gün iltihabının bitmesini taraya dönüşmesini bekleyip uzatmıyo. İltihap biraz daha çabuk kabuklanıyo ama diikat edin yinede çok tutmayın yarasını arttırmasın
Melokrks Zeyneppmuratt Sarımsağı ikiye bölün dayabildiğiniz kadar uçuğa sürün yakıyo çünkü sonra soğuk su ile yıkayın biraz bekleyin yanma geçsin rahatlasın asiviral krem sürün çok faydası oluyo denedim ben geçmiş olsun
Zeyneppmuratt Melokrks sarımsak baya sürdüm ama hiç etkisi olmadı krem de daha almadım çıkamadım evden henüz
Vicibici Zeyneppmuratt sarımsağı ortadan kesin uçuk olan kısımda bekletin biraz yakabilir. Aynı şekilde bir pamuğa süt damlatıp uçuklu bölgede bekletebilirsin
Mesudesrds Zeyneppmuratt benim oldu pazar günü 3 4 yerinde çıkmıştı Allah’tan diğer çıkanlar küçükmüş onlar patlamadı büyük olan patladı zovirak diye Bi krem var uçuk kremi ondan kullanıyorum küçük Bi kutu içi de öyle
myangelson Zeyneppmuratt bende de uçuk çıktı ya kaldı böyle ama burada yazılanları yapmak için geç kaldım sanırım kabuk tutmaya başladı 🤦🏻♀️
myangelson Zeyneppmuratt bende önceden çıktığı zamanlar bir tane krem vardı eczaneden almıştım çok iyi geliyordu o ama ismini unuttum 😂🤦🏻♀️
myangelson Talihimyokbahtimkara bende de uçuk çıktı da aynı zamanda yoğun akıntım oliyor uçuk çıkınca enfeksiyon çok yoğun mu oluyor ya bende durup dururken neden çıktı bu acaba diyorum😕
Talihimyokbahtimkara myangelson Yok hayatım akıntı yada idrar yolları enfeksiyonu ile uçuk farklı uçuk herpes virüsünden kaynaklanıyor