Zeyneppmuratt kızlar hamileyken uçuk geçiren var mı malum cumartesi günü bayram nasıl geçirebilirim bu uçuğu ben
Soruyorumm Zeyneppmuratt tahta kaşıgı ısıt iyice o şişen kısma bastır yakmasın ama sıcak olsun annem hep öyle yaptırır
hunilimom Zeyneppmuratt öpüşmeye dikkat et canım bulaşıcı sonuçta özelikle bebek çocuk onlar daha çabuk kapiyor ben hiç çıkartmadim
Zeyneppmuratt hunilimom normalde kolay kolay çıkmaz ama anlamadım kötü oldu gerçekten yok evde bebek çocuk yok o yüzden sorun yok canm🙂🙂
Zeyneppmuratt Talihimyokbahtimkara gün içinde 2 defa surdum ama şimdi tekrar sürdüm bekliyorum bundan sonra da tahta kaşığı yapcam pek fayda etmedi sarımsak neden anlamadım
Talihimyokbahtimkara Zeyneppmuratt Enfeksiyon çok yoğun o zaman. Tahta kaşığı bende yapıyorum ama yara gibi yapıyor aklında olsun
myangelson Talihimyokbahtimkara bende de uçuk çıktı da aynı zamanda yoğun akıntım oliyor uçuk çıkınca enfeksiyon çok yoğun mu oluyor ya bende durup dururken neden çıktı bu acaba diyorum😕
Nurnur000 Zeyneppmuratt Limon ve karbonat karışımının iyi geldiğini duymuştum. Ama hamilelikte kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum. Onu bir araştırın isterseniz.Geçmiş olsun.🌸
2kizanasi Eczanede minicik bir krem var o hemen geçiriyor eğer şuan alamayacaksanız tahta kaşığı ocakta ısıtıp bölgeye sürün gerçekten oda hemen geçiriyor ama bu yöntem daha ucu falan çıkmadan olacak..
Talihimyokbahtimkara Zeyneppmuratt Yok kuzu öyle anında geçirmiyor kurutuyor orayı enfeksiyonu öldürüyor yara gibi oluyor bir kaç güne kabuğu düşüp iyileşiyor