JJ19 Deryak52 ben ozele gittim hep , tek bir doktorum oldu, hafta 1-2 hafta ileri geri olmasi normal bebek genetik olarak minyon tip ola bilir, ya da benim bebekler gibi uzun iri kafali ola bilir genetikle bagli oluyor bu olcumler
Deryak52 1234567s_ geçen bı ara çok rasizlandim birhafta boyunca baş ağrısı çektim kilo vermiş olabilir öylede
Deryak52 JJ19 hee bende bitisinden hesapladım ekimin başıydı zaten hatta bitti gün alkol içmiştik eşimle
annemm33 Aycans 40+2 deyim aşağıya acayip bi baskı uyguluyor ama doğum sancısı değil bekliyorum hala ve bu sıcaklarda çok fazla zorlanmaya başladım
_momy_ Tugcaduman ayyy sağlıkla kavuşalım inşallah bana da doktorum iki hafta daha içerde tutmamız gerek dedi 34 haftadaydım bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla
Tugcaduman _momy_ kilosu nasıl peki bebeğinin benimki bir haftadır hiç kilo almamış bir hafta daha almazsa alcam diyor
annemm33 Aycans yok ben yarın acile gidecem çünkü en son gittiğimde nst de sancım çıktı ama açılmam yoktu doktor bana dedi 3 günde bi kontrole gel diye bugün grev olduğu için gidemedim yarın acile gidecem