Aycans annemm33 ben gittim geri geldim nst cekip yolladilar 41 sınır 41 de suni verilir yatirilirsin dediler her gun nst dedi birde
Gguner Aycans yaa aynı durumdayız. Devlete gidiyorum nst de biraz ağrı çıkıyo çatıda açılma yok. Ptesi 41 oluyo o gün doğumu başlatmamız lazım dedi. Sezeryan sandım ben ama normal yaparsın diyo. İlaçlarla başlatılacak galba
Aycans Gguner allah yardimciniz olsun dayanma gücü versin ben hic istemedim bu şekilde suni ama hayirlisi buymus durum oraya gidiyor benim nst dede bebek kalp atisi iyi ama asla agri sanci acilma hic bisey yok
Gguner Aycans amin hepimize 😃 gönül isterdiki sancıları evde cekip son anda hastaneye gideyim ama gelmiyo bu kız yapcak bişey yok
Hatice97m Hatice97m Aycans bugün kontrolüm vardı bu 2,3 günüde beklemem gerektiğini söyledi bizde bekliyoruz
Serapalptekin2 Aycans devlette 41 haftalık doğurdum. Ama önceki doktor yanlış yazdığı için dogurdum doktor 42 haftalık dedi.
Aycans Hatice97m dün yatirip fitil atacaklardi açılma için istemedim ama bu gün kaçamam sanırım 😒 siz