Aycans Kizlar ben artik 39+6 yim yarin 40 a girecegim icin bi gidecegim acile belki alirlar suniyle temizlik yapiyorum hurma falan yiyorum ama yok gelmiyor
Melikemercimek Aycans belki geç döllemedir 41 e kadar beklerdim ben olsam ama bilemedim kakasını yapan da oluyormuş
annemm33 Aycans 40+2 deyim aşağıya acayip bi baskı uyguluyor ama doğum sancısı değil bekliyorum hala ve bu sıcaklarda çok fazla zorlanmaya başladım
Aycans JJ19 hayırlı ugurlu olsun bebegin saglikla büyüsün nicin sezeryan gelmedi diyemi orayi anlamadm
Aycans Melikemercimek valla suni sancidan korkuyorum diye bekleyeyim diyorum ama bu seferde o tarz seyler daha riskli aciyi bi kenara birakip gideyim diyorum canim ya sanki cocuk yapisti oraya hissediyorum hala yukarlarda gibi
JJ19 Aycans yok bebek irilesmisdi iyice hafta buyudukce bebekte buyuyor kilo aliyor zaten olculeri 2 hafta onden gidiyordu, 41 de artik kendim doguramayacak hale geldim)
Aycans JJ19 canim cok soru sordum ama kac kg idi cunku gecen gun 3650 dediler bebegime sanirim bende sinir kiloya yaklastim
1234567s_ JJ19 acaba şuan normal haftasi mi ben 38 haftalık olmam gerekirken 40 haftalık cikiyorum hangi tarihi esas almalıyım bir bilginiz var mı ve bebek gelmiyor
JJ19 Aycans benimkine 4 kilo dediler kafasi buyuk dediler ve uzun kendisi, kilosu tutmadi pek 3500gr oldu , ama gercekten uzundu 56 sm ve kafasida iriydi , halada kocakafa genetik birsey babasida oyle
JJ19 Deryak52 ultarasondaki kafa olcumlerine bakin, benim oglumda hep 2 hafta onden gidiyordu boyu ve kilosu, simdi kizima hamileyim yine uzun ve kocakafa olacak galiba cunki yine 2 hafta onden gidiyor geri kalan hersey haftasiyla uyumlu
Deryak52 JJ19 doktorlarda pek anlamıyorki birinin bir dedi tutmuyor bana sezeryan diyip duruyorlar bekletiyorlar sabit doktora gitmiyorum Devlete gidiyorum
JJ19 Deryak52 ben ozele gittim hep , tek bir doktorum oldu, hafta 1-2 hafta ileri geri olmasi normal bebek genetik olarak minyon tip ola bilir, ya da benim bebekler gibi uzun iri kafali ola bilir genetikle bagli oluyor bu olcumler
JJ19 1234567s_ evet 38 haftaliksiniz, son adet tarihine gore neyse o. Ultrason bebegin kilosuna boyuna kisaca olcumlerine gore hafta belirler. Ultarsondaki hafta degise bilri. Bende bazen 1 hafta ileri cikiyor bazen kendi haftasinda. Onemli olan son adet tarihi
Deryak52 1234567s_ geçen bı ara çok rasizlandim birhafta boyunca baş ağrısı çektim kilo vermiş olabilir öylede