Adilkadin 33+1 herşey hazır 2.bebeğim olacak nasipse gebeliğim riskli bayram sonrası kontrolüm var en erken ne zaman derlerse o zamana aldırayım diyorum 🙄
Ruveyda_baskapan Glshkyk 33üm bende Ağustos’un 2. Haftası gibi sezaryen yaparız dedi doktorum, bayramdan hemen sonra çantayı hazırlamam lazım, erken doğum korkum var çünkü hazır olsun 😂
Ruveyda_baskapan Arasss6761 canım 31+3 te 1.957’ydi. Şimdi 33 haftayım bilmiyorum ki , bayram sonrası kontrol var bakalım
Melekzx Glshkyk bence hazırla heran herşey olabilir. Kötü düşünmeyin hareklerinizde bile kısalma olabilir en basitinden. Ben 32+4 üm iki gün önce hastaneye yattım açılma ve sancıyla eşyalarıda bu hafta tamamlayacaktık hiçbir şeyi hazır değil.
Melekxcc Glshkyk hazırlayın bence bende o haftalarda hazırladım. Zaten hazırlamak demek :hemen çantaya koymak demek değil ,sonrasında aklınıza geldikçe koymaya devam ediyorsunuz birşeyler .Sonraki haftaları ise dinlenerek geçirmek bence daha iyi
NehirinAnnesiii Glshkyk 33 haftalığım bende çantam hazır zorunlu sezeryan olucağım icinde Ağustos 16 da doğumum gerçekleşicek inşallah 😍❤️
Arasss6761 Ruveyda_baskapan bende dün gittim 32+5 de 2 kilo dedi az geldi bna 😐 bu ayın 21 nde tekrar gel dedi
Arasss6761 Ruveyda_baskapan erken doğum riskim var o nedenle biraz kilo alsin istiyrum hayırlısı bakalım 🙏
Arasss6761 Ruveyda_baskapan çok sık idrarim geliyor devamlı lavabya gidiyorum .onun harcı evde yemek bulaşık yapiyrm inşallah 37.38 haftayı görürüm 🙏🙏🥰
Ruveyda_baskapan Arasss6761 görürsün ya, bebeği 30. haftadan beri kanala inipte 37-38i gören anneler var