Glshkyk Mervel01 Efemom2 acemianneee_31 Kuu Busssx canmyavrum Esrraadil Hamisbirhemsire Fundatercuman O zaman bende hazırlayım artık hemen hemen herkes hazırlamış ben daha yıkamadım bile 😁 İlk bebegimde üyülemiştim 2. De ütülemedim 3. De de düşünmüyorum 😁 bide lohusa geceliği elbise olarak düşünüyorum daha iyi olur dimi çünkü kontrol için geldiklerinde sıkıntı olmasın. MeriHera
Glshkyk MeriHera bende öyle düşünüyorum 17 ve 23 arası haftamız tamamlanmış oluyo Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin hepimize inşallah 🤗🤲
Beyzossb Fundatercuman biz de bugun 34 olduk🤍 geçen hafta eşyalarını yıkamıstım bugun de annem ve halam geldi ütü yaptılar yerleştirdik hastane çantamı da 😍37 de çatı muayenesinde belli olacak benim de sezeryan mı normal mi diye heyecanlıyım
Glshkyk Beyzossb sağlıklı sıhhatli doğar inşallah bebişleriniz 😇 ohh hazırlıklar tam gaz devam ben 2 coxuktan sıra bile getiremiyorum 3nün hazırlıklarına yine ilk bebek heyecanı gibi çok güzel . RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN 🤲😃
Aysekalkan Glshkyk benimkiler içerde sıkılıyor 26ci haftada hazırladım 33den ilerisini görmedik ne olur olmaz hazırla en küçüğü 29bitirdi ceheee dedi
Mehtap_08 Benim 33+4 doktorumuz 10 Ağustos ile 21 Ağustos arasında herhangi bir tarihte olabilir dedi 🌸❤️
Adilkadin 33+1 herşey hazır 2.bebeğim olacak nasipse gebeliğim riskli bayram sonrası kontrolüm var en erken ne zaman derlerse o zamana aldırayım diyorum 🙄
Ruveyda_baskapan Glshkyk 33üm bende Ağustos’un 2. Haftası gibi sezaryen yaparız dedi doktorum, bayramdan hemen sonra çantayı hazırlamam lazım, erken doğum korkum var çünkü hazır olsun 😂