Hdamla Zeynep360 bende sanırım aldığım kışlıkları büyük aldım değiştirsem mi olur mu hiç bilmiyorum çok kararsızım bu kıyafet konusunda hep
Haticeozturk Hdamla ben civilden 3.6 ay tulum.almisdim 11 aylık çocuğa oluyodu nerdeyse tulumda 6 ay yaziyodu degisdirdim 0.3 ay aldim.tulumda 3 ay yaziyo kış bitene kadsr giyer büyük ihtimal ama.diger kıyafetlerde nasıl bilmiyorum
Haticeozturk Hdamla ben civilden 3.6 ay tulum.almisdim 11 aylık çocuğa oluyodu nerdeyse tulumda 6 ay yaziyodu degisdirdim 0.3 ay aldim.tulumda 3 ay yaziyo kış bitene kadsr giyer büyük ihtimal ama.diger kıyafetlerde nasıl bilmiyorum
Hdamla Kubdenya benimde hep öyle var bu konu beni tedirgin ediyor bir de giydiremezsem çok üzülürüm :)
Hdamla Guldenn öyle mi bana hep diyorlar da yine de o kadar beğenerek alıyorum ki giydiremezsem de kalırsa diye stres oluyorum bu kez 😂 eşimde artık almayalım diyor hep
Guldenn Hdamla doğru diyorlar bnce aldıklarını büyük al hem hevesin içinde kalmaz hemde giydiremeyeceğim diye stres yapmazsın 🤗
bikucukbalik Kızlar 18 ekimde A101’e bomba ürünler geliyor bilginiz olsun. Full bebek ürünleri resmen. Karyolasından tutun küvetine, maşrapasına kadar. O gün mesai saati başlangıcında marketin kapısında bekleyelim anca o şekilde kalır bize😁
RabiaGlck bikucukbalik bizim burdaki a101 ler de ürünleri gününde açmıyorlar ayın 18 inde açılması gerekenleri açmışlar bitmişş bile ☹️
Esrakpnr Filizsmh aldiniz mi acaba katlama sekli videoda yoktu evden eve tasinabilir mi bende almayi dusunuyorum cunku
Filizsmh Esrakpnr internetten sipariş verdim ama daha gelmedi. Mağazada ayrık şekli vardı çok yer kaplamıyordu.
Gunesinannesi Kızlar jokerde uni baby ıslak mendillerde indirim var 35 gün oldu Doğum yapalı 24 lü paket almıştım 4 tane kaldı şimdi 24 lü 2 koli daha aldım normalde 185 tl kolisi bugün 147 tl bilginize 😁
Suzitosuzi Gunesinannesi ıslak mendil stoğu yapmayı düşünüyorum 🤔 30lu almıştım ne kadar gidiyor bilemediğim için daha almamıştım.
Suzitosuzi glsmkll jokerden aldım 40 tl büyük olsun istedim yazın üstünü de örterim diye beğendim ben.
Gunesinannesi Suzitosuzi işte 24 lü ortalama 1.5 ay gidiyor gibi ilk zamanlar baya alt değişimi oluyor
DuyguEyupoglu E bebekten baby me ıslak pamuk 24*40 tan aldım 110₺ Birde Temizleme pamuğu aldım aynı markanın 15*60 65₺ ☺️ Baya araştırdım bu ikiliden çoğu anne memnun sanırım birde içerik olarak temizmiş👍🏻
DuyguEyupoglu Beşikten.com diye bir siteden 70 li sleepy bezi 29,65₺ ye sipariş verdim ama siteyle sorun yaşadım ürün eğer gelirse dolandırılmadıysam haber edeyim size diğer yerlere göre fiyat uygun geldi😁
seymaerb Deletedmom328 canyon olan mı ? o sadece sitede var diyorlardı. Ve sitede 869 lira siz nerden aldınız?
Zmraemr seymaerb baby&plus in canyon serisini e bebek saticilari da onermiyor bilginiz olsun cok şikayet alıyormuş biz mustang serisini aldik hantal degil ve kullanışlı daha kullanmadik ama bekliyoruz heyecanla😊
matisse Joker internet magazasinda 3 numara prima 164 adet 115 tl ayrica aile kulubune uye olunca 20 tl indirim geliyor. 95 tlye aldim. 1 ve 2 beden bezleri adeti 45 krs getirip satin almistim sira 3 numarada :) bu da 57 krs geliyor. Piyasaya gore uygun.
Bilge35 Cennet_im yane satıcıya bağlı cnm. Satıcının başarı puanına bakın birde sikayet var.com da sikayet varmı ona bakın
DuyguEyupoglu https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sevi-bebe-cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-renk-secenekli-376845668 Kızlar en uygun burasıydı ben sipariş verdim bakın isterseniz reflü yatağı alcak olanlar
nisanisa DuyguEyupoglu bu güzelmis ama ayak altında destekleyici yastık olanlardan tercih edin bence bebek biraz hareketlenince aşağı kayıyomuş sürekli düşen de oluyomuş bende alicam da araştırıyorum öyle
Neslisahhh DuyguEyupoglu ben bu reflü yatağını indirimsiz 60 tl ye aldım. Çok da olmadı alalı. 150 tl den düştü diye yalan yanlış şeyler yazmışlar.