Gunesinannesi SemraSnmezTuru evet günde 10 a kadar çıkabiliyor alt değişimi az az sık sık yapıyorlar kakalarını🤣
Filizsmh Esrakpnr internetten sipariş verdim ama daha gelmedi. Mağazada ayrık şekli vardı çok yer kaplamıyordu.
Hdamla E bebekteki uni baby ıslak mendilinden bende almayı düşünüyorum fakat daha doğumuma 2 ay var daha öncesinde de almıştım biraz kurur mu?
Orhnhlhsn Arkadaşlar e bebek döviz kuru gibi günlük olarak fiyatlarla oynuyor.bigün önce baktıgım küvet takımını ertesi gün gittiğimde zamlı fiyattan satın aldım zam geldi dediler.ertesi gün tekrar indirime girdi.bugün ise tekrar zam yapmışlar.arayıp şikayetimi söyledim yaptıgınız yasal değil dedim .istediğiniz yere şikayet edebilirsinz dendi.aman dikkat edin aldıgınız ürünlere
Ozleeemgursoooy Filizsmh bu anadizinin n11den 180 tlye sipariş ettim muhtemelen yarın gelir cok merak ediyorum inş güzel olur yaa
Bilge35 Cennet_im yane satıcıya bağlı cnm. Satıcının başarı puanına bakın birde sikayet var.com da sikayet varmı ona bakın
Ozleeemgursoooy Linasmommy https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/nano-plus-baby-ana-dizi-ve-ana-kucagi-356205605?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*236136807*22544670207*58375881207*%7btype%7d*356205605*aud-393702509967:pla-536804616687&gclid=Cj0KCQjwgOzdBRDlARIsAJ6_HNnBkWVbuJqk5evfqD3Exb03OCxLL09xkrcTIlzJq5ZBOgPfxbaYrEsaAu4KEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bunu aldım cnm inş memnun kalırım gaa
Filizsmh Linasmommy aynı ürünü miniçodan sipariş ettim bugün geldi çok güzel bence. Hem miniçoda fiyat daha uygun.
Denizpekdal Kızlar 45 TL'ye n11den isimli çok güzel bir kapı süsü aldım. Tulu balonu ve flaması var içinde ekstradan. İsimli olarak geliyor. Babacino diye bir yerden aldım n11den. Bu kadar güzel geleceğini tahmin etmiyordum acikcasi. Sizle de paylasayim dedim. İsteyen olursa instagramdan fotosunu atabilirim. Bir de hacı şeriften çikolata sipariş ettim. O da isimli 50 TL'ye geldi. Onu da etiketini biz yapıştırıyoruz sanmıştım ama hepsi kendiliğinden yapıştırılmış geldi. İçin de 72 tane çikolata var. Resmen bir günde geldi kargoda. Instagram adresim denizipekdal fotoları görmek isteyen olursa gönderirim.
Hellobaby Denizpekdal bir arkadaşım doğum yaptı ınstagramdan çikolata sipariş etmişti. Ama çikolataları normal madenden bile küçüktü. Ben de haciserif ten almayı dusunuyorum. Nasıl büyüklüğü vs?
Denizpekdal ZeyneepP https://m.n11.com/pusetli-bebek-kapi-susutulbalonflamakargo-P155805468 pardon ya link koymak aklıma gelmemişti :)
Denizpekdal Hellobaby ben beğendim büyüklüğünü. 72 tanesi küçük gümüş tepsiye yeterli de geldi. Çok memnun kaldım. Büyüklüğü de tadı da güzel.
Kasaplisevgi Hellobaby ben ogluma.dogum.yaptigimda aldim memnun kaldım simdi son 3 ayim kaldı yine alıcak .inşallah