Hdamla Bugün h m den zıbın aldım 2-4 ay ve alt aldım o daha 4-6 almışım yanlışlıkla acele etmiştim kışlık alt Aralık’ta Doğum yapacağım değiştirmeli miyim ? Yoksa giydirecektir miyim??? H m de bazı ürünlerde 3 al 2 öde var ve ürünler 2şerli geneli bakın derim
Zeynep360 Hdamla valla ben De kasımda Doğum yapacağım kısmetse çıtçıtlı zıbın ve patikli alt alacağım h&m den ben de 1-2 ay almayı düşünüyorum çoğunu 0-3 ay aldım çocuk doğduğunda hepsi büyük olacak büyük ihtimalle. Üstüne oturan iki üç takım olsun istiyorum
Guldenn Hdamla bence değiştirme ben çoğu şeyi 3-6 ay alıyorum 0-3 u 2 ay anca giyiniyorlarmış bir kaç tane 0-3 alsak yeterli
Kubdenya Zeynep360 bende genelde 3-6 6-9 ay aldım aralıkta doğum hemen büyüyor dediler .yıkayınca çekerse bi de giydirmek diye büyük aldm kışın kalın giydiririm zaten bazı bebekler büyük doğduğu için hastane çıkışları bile olmuyormuş uzerlerine
Hdamla Zeynep360 bende sanırım aldığım kışlıkları büyük aldım değiştirsem mi olur mu hiç bilmiyorum çok kararsızım bu kıyafet konusunda hep
Bilge35 Kızlar özdilege gittim. Tomurcuk bebek battaniyesi 35 tl. İnternete göre fiyatı baya iyi. Birde embos pelüş battaniye 39 du . Tavsiye ederim çok güzeller 😊
Bebisinannesi Nur_089 bizde aynı arabayı beğendik yalnız sadece internetten satışını gördük acaba mağaza satışı var mı biliyor musunuz?
SemraSnmezTuru Aslikannnn evet canım eminim daha bugün aldım 6-7 saat önce 1 numarası. Resim atılsa atardım hem fişi hemde bezi ama malesf 🤷🏼♀️ Bizde ilk görünce bi şaşırdık görevli çağırdık ama doğru ☺️
Filizsmh Anadizi almayı düşünen varsa dün civilde gördüm 200tldi internette bakarken miniçoda daha uygun olduğunu farkettim bence güzel kullanışlı. https://www.e-minico.com/vauva-pronto-sallanir-ev-tipi-ana-kucai-kirmizi-u-48606.html?gclid=EAIaIQobChMIm42tqv713QIVbbHtCh0rWA38EAQYASABEgLFHvD_BwE
Esrakpnr Filizsmh aldiniz mi acaba katlama sekli videoda yoktu evden eve tasinabilir mi bende almayi dusunuyorum cunku
Ozleeemgursoooy Filizsmh bu anadizinin n11den 180 tlye sipariş ettim muhtemelen yarın gelir cok merak ediyorum inş güzel olur yaa
Hdamla Kubdenya benimde hep öyle var bu konu beni tedirgin ediyor bir de giydiremezsem çok üzülürüm :)
Pelomm Braun termoscan 7 almak istiyorum, en iyisi şaşmayan oymuş. Kampanyada olan bilgisi olan var mı acaba?
Zmraemr Deletedmom328 biz de onu dusunuyorduk e bebek magazasindaki ondan cok sikayet aliyoruz deyince vazgeçtik
Hdamla Guldenn öyle mi bana hep diyorlar da yine de o kadar beğenerek alıyorum ki giydiremezsem de kalırsa diye stres oluyorum bu kez 😂 eşimde artık almayalım diyor hep
Littlemisssunshine Prima 3 numara aktif bebek 208 li 150 tl kızlar. https://www.cosmetica.com.tr/mobile/tr/bebek-bakim-urunleri-c-77?{%22page%22:1,%22sort%22:%22bestseller%22,%22brands%22:[],%22cats%22:[%22592%22]}