Zmraemr Kubdenya ben 125 tlye aldim kesinlikle tavsiye ederim kaliteli ve cok genis ve baya bolmesi var.Instagramda kalehanbaby adresinden
ELaGenay Mervey trendyolda johnsons baby Yeni dogan islak mendil 24 paket 1344 yaprak 90 tl ye aldim. Internetden arastirmak gerekiyor bunlari
ELaGenay TugbaKnalada Canim 3 hafta oluyor ben alali simdi fiyati 95 tl olmus ama tukenmis sik sik kontrol et surekli kampanyasi oluyor https://trendyol.app.link/TseTa9zvPQ
Prnsssena Kızlar hangi şampuanı kullanacaksınız acaba dalinin iyi olmadığını duydum ama ne kullanacağımı bilemedim
SemraSnmezTuru Kızlar özdilekten prima premium 126 adet 65 tl ye aldım. İnternette falan baktım en uygunu sanki
Bskrt Esennur jokerde int sitesnde kalmamış ama hangi mağazada olduğunu gösteriyor, bakıp alabilirsnz istersenz ☺️
Bebisinannesi Nur_089 bizde aynı arabayı beğendik yalnız sadece internetten satışını gördük acaba mağaza satışı var mı biliyor musunuz?
Nur_089 Nur_089 biz alsik kiwi daha kullanmadik ama cok guzel ve kaliteli mima zariyi geride birakiyor bence ben cok begeniyorum inwallah kizim olunca kullanicaz
SemraSnmezTuru Aslikannnn evet canım eminim daha bugün aldım 6-7 saat önce 1 numarası. Resim atılsa atardım hem fişi hemde bezi ama malesf 🤷🏼♀️ Bizde ilk görünce bi şaşırdık görevli çağırdık ama doğru ☺️