nisanisa Bilge35 ohh şükür cevap veren biri 😂 teşekkür ederim canım yarın bakarım artık bitmediyse bi tane alayım bari 😊
mrymdnr Pelus glsmkll Müslin bezler kumaşcılarda çok daha ucuz üstelik 1 metreden 2 tane çıkıyor ve ağız bezide çıkıyor kenarlarınıda tığladık
SemraSnmezTuru mrymdnr kenarlarını nasıl tığladınız acaba. Bende kumaşcıdan aldım da terziye götürmeyi düşünüyordum 🤔
Bilge35 nisanisa 25 tl olması lazım. Ben aldım annemle izmirdeyiz. 3 çeşit aldım düz beyaz pembe yıldız desenli ve koyunlu şirin bi desenli . Yumusacık harika çok kaliteli. Asla hazırlar böyle değil .
nisanisa Bilge35 fiyatı da iyi aslında dediğin gibi oluyosa ben e bebekten ağız mendili aldım ama yumuşak değil ya beklediğim gibi çıkmadı
Balarisi_ Deryaresul evet çok güzel geldi çok beğendim ben kesinlikle güvenilir bir firma tavsiye ederim herkese
Suk Sevibebenin reflü yatağını tavsiyeleriniz üzerine bende aldım arkadaşlar. Aslında dışarıda gezip almak daha mantıklı. Ben kiraz çekirdeklisini 75 liraya aldım. İnternette 100 den aşağı değil galiba
YaseminBilgi behrem joker de bebek arabalarında indirim var özellikle Mima bebek arabalarında ki indirim çok iyi 👍
FatmaOrhan CCloud tam bir rezillik ti orası hiç bir şekilde %80 indirim göremedim ben kıyafetlerde ortaya koyulmuşlar güya indirimliydi onlarda sonuçta 3 5 parça bişey en uygun zıbın 10 tl kısa kolluydu 😂 e bebek bin basardı yani