Nefesimm Haticeozturk herkes aramis her ilden yok diyorlarmis sanirim müşteri cekmek icin yayınlamislar 😔
CansuOztomurcuk Sina Bence erken değil, çok iyi yapmışsın almakla, ben 14. haftamda falandım aldığımda daha cinsiyeti belli değildi. İlk arabasını almış olduk. İyi ki almışız fiyatlar uygunken. Şimdi hepsi üst üste gelse zorlardı bizi. ☺️
Blackmelody Hdamla yorgan da lazım yastık da lazım nevresim yerine set almak mantıklı geldi bana çünkü nevresimler de oldukça pahalı. Ben oyun parkı icin Lava Baby diye bir markanın uyku setini 100₺ ye aldım içerisinde cibinlik tülü bile var kenar korumalıklari da içinde.
Zmraemr Blackmelody ben de park besik alacagim nevresim aldim 60 tl ye taç kristalin n11 den.Besiginizin olcusu 70×120 mi yorgan var mi o olcude uyku setindeki olculer nasıl
Melisa07 Tirtisin-annesi arkadaşım ben park yatak içine de visco aldım. Bu ilk tecrübem alez de almak gerekiyor mu?
ToprakDeniz Melisa07 visko yatak omurilik gelişimi için uygun değil... Lütfen bildiğimiz yataktan alın...
Tirtisin-annesi Melisa07 ben alez almadım açıkçası onu ilerleyen aylarda gerek duyarsam alirim. Zaten sürekli altı bezli olacak küçücük cocuk pisletecek bi durumu yok. Bende park yatak içine cisco pamuk yatak aldim. Kayinvalidem ölçülerinde yün yatak yaptırmış. Bide ben reflü yatağı aldim ilk 6 ay icin yani baya yüksek bi yatak yapacam😁😁
Bilge35 Tirtisin-annesi 2 hafta oldu cnm. Suan yok o fiyata . Ben 1 paket almıştım denemeden stok yapmayayım diye. Ama nette çoklu alımlarda yine uygun gelecek yerler var
M3lt3m E Bebek prima premium care 2 148 adet-= 119 Migros prima premium care 2 116 adet = 89 tl Ye geliyor
rileyss Joker'de market günü indirimi var mama, ıslak mendil ve bezlerde (bazı markalarda) https://www.joker.com.tr/kampanyalar/?campaignId=4579
Silaaa ToprakDeniz hangisi sağlıkli herkes farklı birsey diyor..visco pamuk veriyor genelde bebek magazalari. Kimisi de sert sünger kullanin demis
Bilge35 Silaaa sert olması lazım yatağın . Omurilik gelişimi omurga gelişimi için. 6 aya kadar yastık kullanılmamalı. Yurt dışında bebekleri tahta kadar sert zemine yatırdıklarını gördüm. Yumuşak yatak konfor değil arkadaşlar .
ToprakDeniz Silaaa visco kısa bir süre sonra göçmen yapıyor... Sert derken taş misali değil normal bildiğimiz yatak alınmalı...
Tirtisin-annesi Bilge35 ben ilk 6 aya kadar reflü yatağında yatırmayı dusunuyorum. Sevi bebe nin kiraz çekirdekli olan o uygunmudur canim omurilik icin
Hilalaldmr04 Kİzlar dalinin pudrasi, sampuani,toz deterjani , senso bebek bakim kremini kullanan varmi ? Ben hangi marka kullanacagimi bilmiyorum henuz
Bilge35 Hilalaldmr04 kullanmadım ama tavsiye de etmiyorum içeriği işi olamayan bi ürün. Yılların markası olması iyi olduğunu göstermez. Yılların markasına yakışmayan içeriği var. Ben mustela aldım henüz kullanmadım ama ablam kullanıyor memnun. Birçdiger ablam da bella B Dile bi markanın sampuanını kullanıyor odo çok memnun
rileyss Hilalaldmr04 bebeklerde pudra kullanılması önerilmiyor toz zerreleri cigerlere dolduğu icin. bir arastırın isterseniz
DefneRana Hilalaldmr04 pudra kullanılması önerilmiyor onun haricinde şampuan bez krem vs ne varsa kullanılacak şeylerin hepsini instagramda mühendisinoğlu sayfasında bulabilirsin gönül rahatlığı ile
Cemrelif Hilalaldmr04 İnstgram’da muhendisinoglu diye bir sayfa var. Dalin’nin içeriklerine bir bakın. İçinde baya kimyasal var. Mustela tavsiye ederim. Ebebek’in deterjanı hem uygun hemde içinde kimyasal yok. K sayfadan inceleyerek karar verebilirsiniz
M3lt3m Minanin_Annesi e bebekte kendim gördüm Migros’ta %40 indirim varmış ikinci pakette internetten baktım onada