Es5ra Tubitoo internet sitesinden baktık ama lohusa pijamasına 60₺diyor.başka ürün filan aldınız mı ondan başka.acaba kasa da indirim mi oldu diye aklıma geldi
Nefesimm Es5ra resmen uckagitcilik magazalara insan cekmek amac hamile halimizle birde artik insanlik kalmamis
Kubrabrnc Nesoo canim ben prego quattro aldım. Henuz kullanmadim ama kullananalrdan duydugum kadariyla memnuniyet veren bir urun
Melisa07 Tirtisin-annesi arkadaşım ben park yatak içine de visco aldım. Bu ilk tecrübem alez de almak gerekiyor mu?
Bilge35 Tirtisin-annesi 2 hafta oldu cnm. Suan yok o fiyata . Ben 1 paket almıştım denemeden stok yapmayayım diye. Ama nette çoklu alımlarda yine uygun gelecek yerler var
Sina CansuOztomurcuk amin cnm allah tazı olsn seninde inşallah biraz erken mi aldm bilmiorm 18+6 ym ama baktm pahalnıyor daha fazla zam gelmeden alaym dedim😇
CansuOztomurcuk Sina Bence erken değil, çok iyi yapmışsın almakla, ben 14. haftamda falandım aldığımda daha cinsiyeti belli değildi. İlk arabasını almış olduk. İyi ki almışız fiyatlar uygunken. Şimdi hepsi üst üste gelse zorlardı bizi. ☺️
Nefesimm Haticeozturk herkes aramis her ilden yok diyorlarmis sanirim müşteri cekmek icin yayınlamislar 😔