Mariaisa Minanin_Annesi iki kutu 5 numara prima aldım oğluma 255 tl ödedim . Diğer yerlere göre daha uyguna geliyor ikili
PamukveAnnesi TugbaKnalada primanın yenidoğan boyutu diğerlerine göre daha küçğüköüş oyüzden daha iyiymiş diyenleri duydum.
M3lt3m Minanin_Annesi e bebekte kendim gördüm Migros’ta %40 indirim varmış ikinci pakette internetten baktım onada
rileyss Hilalaldmr04 bebeklerde pudra kullanılması önerilmiyor toz zerreleri cigerlere dolduğu icin. bir arastırın isterseniz
Tirtisin-annesi Bilge35 ben ilk 6 aya kadar reflü yatağında yatırmayı dusunuyorum. Sevi bebe nin kiraz çekirdekli olan o uygunmudur canim omurilik icin
Bilge35 Tirtisin-annesi hiç bilmiyorum yani görmedim ki cnm. Sert olması önemli olan yani bebeğin vucudunun şeklini alan yatak olmaması.
Denizpekdal Tirtisin-annesi ben dün aldım evet sert güzel bir yatak. Çok begendim. Beşiğinde onun üstünde yatiracagim inşallah.
ToprakDeniz Silaaa visco kısa bir süre sonra göçmen yapıyor... Sert derken taş misali değil normal bildiğimiz yatak alınmalı...
Elif54 Hanımlar Enucuz bebek marketten alışveriş yapanlar varmı?varsa ürünler nasıl şimdi internet sayfasına baktım da bütün alabileceğim şeyler bi çok magzaya göre çok çok uygun bizzat görüp dokunmadan alışveriş yapmaktan yana değilim ama fiyatlarda çok uygun kararsızım da ürünlerin kalitesi nasıl? kumaşlar nasıl ? Burdan Alisveris yapanlar beni bilgilendirebilirmi? lütfen....
Asli1204 Elif54 ben aldım canın mağazada ne satılıyosa aynı kalitede fiyatları cok uygun ertesi gğn hemen geldi kargo çok memnun kaldım
Tugbamete Elif54 ben yaptım canım ürünleri güzel ve güvenilir bi site teyit için cepten ulaştılar onay verdim 2.ci gün ürünlerim elime ulaştı..
DefneRana Hilalaldmr04 pudra kullanılması önerilmiyor onun haricinde şampuan bez krem vs ne varsa kullanılacak şeylerin hepsini instagramda mühendisinoğlu sayfasında bulabilirsin gönül rahatlığı ile
Agg0207 emineeeeee babyjem aldim kumasida cok guzel ortopedik yataklardaki gibi sevi bebeninkini begenmedik biz hic
rileyss Oykub ben dayanamayıp haftasonu 1 tane 3-6 aylık esofman altı aldım cok begendigim icin :D ama onun dısında bir sey lazım olursa artık dogumdan sonraya alacagım
Cemrelif Hilalaldmr04 İnstgram’da muhendisinoglu diye bir sayfa var. Dalin’nin içeriklerine bir bakın. İçinde baya kimyasal var. Mustela tavsiye ederim. Ebebek’in deterjanı hem uygun hemde içinde kimyasal yok. K sayfadan inceleyerek karar verebilirsiniz
Asli1204 E bebekte göğüs pompaları indirime girmiş ben baby plus marka çiftli siparişi verdim şimdi 179.90 Yorumlarını okudum herkes gayet memnundu fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum sizinde haberiniz ola annelerr :)
Asli1204 Elif54 internetten aldım emzirme haftasına özel indirim diye bi kampanyası vardı görünce aldım. Geçen hafta yine baby plus teklisi 170 tl ydi. Aslında tekli olsa onu alcaktım çiftli gereksiz geliyo ama fiyat aynı olunca aldım valla